REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kaon

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kaon

kaon marka cihazım var 511Z 12.c1.a5 H/W V02.00.01 suuny c serisi H/W yükseltme yazılımını yüklesem cihazımda ne gibi değişiklikler olur.yani cihazıma + ve - ne olur yardımcı olursanız sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087

Alıntı Gürbüz ER Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kaon marka cihazım var 511Z 12.c1.a5 H/W V02.00.01 suuny c serisi H/W yükseltme yazılımını yüklesem cihazımda ne gibi değişiklikler olur.yani cihazıma + ve - ne olur yardımcı olursanız sevinirim
    onu yükleyerek ne elde etmeyi amaçlıyorsunuz????:49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende cihazımda ne gibi bir değişiklik olacak onu merak ediyorum hızı ve menüsü değişecekmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Gürbüz ER Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende cihazımda ne gibi bir değişiklik olacak onu merak ediyorum hızı ve menüsü değişecekmi
    acaba software yükseltmeden mi bahsediyorsunuz???yoksa benmi yanlış anlıyorum??ilk mesajınızda H/W (hardware) demiştinizde....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yükleyeceğim H/W 02.00.08

Kullanıcı Bilgi Menüsü

menü değişmeden H/W yükselecek doğrumu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben cihazın H/W sini yükseltmek istiyorum kaon için yokmu acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Olmaz arkadaşım bildiğim kadarıyla.Bence hiç deneme cihazı uçurabilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

ben cihazın H/W sini yükseltmek istiyorum kaon için yokmu acaba
    H/W nasıl yükselecek onu anlamadım...12.C1.A5 olan cihazınızın hardware (H/W)kodu...yani cihazın anakartının devre şemalarının kodu...H/W değiştirmek için cihazın anakartına entegre takviyesi yada yeni bağlantılar yapmanız gerekirki bu teorik olarak mümkün gözükse bile pratikte pek mümkünü yok...cihazı işlev göremez hale gelir....bahsettiğiniz 02.00.08 ise software kodudur...cihazınızın H/W koduna uyuyorsa (12.C1.A5) yüklemenizde herhangi bir sakınca yoktur...hız olarak belki daha iyi olabilir...ancak size genel manada tavsiyem şudurki yazılımları lütfen güvenilir sitelerden alınız....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için iyi çalışmalar

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri