kaon marka cihazım var 511Z 12.c1.a5 H/W V02.00.01 suuny c serisi H/W yükseltme yazılımını yüklesem cihazımda ne gibi değişiklikler olur.yani cihazıma + ve - ne olur yardımcı olursanız sevinirim![]()
kaon marka cihazım var 511Z 12.c1.a5 H/W V02.00.01 suuny c serisi H/W yükseltme yazılımını yüklesem cihazımda ne gibi değişiklikler olur.yani cihazıma + ve - ne olur yardımcı olursanız sevinirim![]()
bende cihazımda ne gibi bir değişiklik olacak onu merak ediyorum hızı ve menüsü değişecekmi
yükleyeceğim H/W 02.00.08
menü değişmeden H/W yükselecek doğrumu
ben cihazın H/W sini yükseltmek istiyorum kaon için yokmu acaba
Olmaz arkadaşım bildiğim kadarıyla.Bence hiç deneme cihazı uçurabilirsin
H/W nasıl yükselecek onu anlamadım...12.C1.A5 olan cihazınızın hardware (H/W)kodu...yani cihazın anakartının devre şemalarının kodu...H/W değiştirmek için cihazın anakartına entegre takviyesi yada yeni bağlantılar yapmanız gerekirki bu teorik olarak mümkün gözükse bile pratikte pek mümkünü yok...cihazı işlev göremez hale gelir....bahsettiğiniz 02.00.08 ise software kodudur...cihazınızın H/W koduna uyuyorsa (12.C1.A5) yüklemenizde herhangi bir sakınca yoktur...hız olarak belki daha iyi olabilir...ancak size genel manada tavsiyem şudurki yazılımları lütfen güvenilir sitelerden alınız....
çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için iyi çalışmalar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri