Com portu taktıkdan sonra Biosda Com ayarlarını bakınız.Bios bölümünde Onbord üzerinde Com ile ilgili bölüm var mı?kontrol ediniz.Var ise Onbord üzerindeki Com ayarlarını kapatınız.Kapatmazsanız yeni taktığınız aygıt çakışma yapaçağından çalışmaz.
Com portu taktıkdan sonra Biosda Com ayarlarını bakınız.Bios bölümünde Onbord üzerinde Com ile ilgili bölüm var mı?kontrol ediniz.Var ise Onbord üzerindeki Com ayarlarını kapatınız.Kapatmazsanız yeni taktığınız aygıt çakışma yapaçağından çalışmaz.
çok teşekkürler adakoglu ben sorunu bügün hallettim sorun gözden kaçırdım çok ufak bir hatadan dolayı olay şu sonradan aldığım bir aparattı comport anakartta 3 adet yer var takılması gereken ilk baştaki yere takılı zannettim meğer orası 3 imiş. neyse burayı hallettikten sonra aygıt yöneticisinden -- bağlantıl noktaları ordan da bağlantı ayar noktası ve gelimiş i tıkladım ve comport girişini 3 yaptım ve sornum çözüldü halbuki girmedim yer kalmamıştı ama çok küçük bir detayı atlamışım ....Com portu taktıkdan sonra Biosda Com ayarlarını bakınız.Bios bölümünde Onbord üzerinde Com ile ilgili bölüm var mı?kontrol ediniz.Var ise Onbord üzerindeki Com ayarlarını kapatınız.Kapatmazsanız yeni taktığınız aygıt çakışma yapaçağından çalışmaz.
yardımlarınız için teşekkürler .. bu arada böyle bir sorun yaşayan arkadaşlar burayı okur umarım .... tekrar teşekkürler...
sonuç olarak aldığın aparatta 2 tane com girişi var birde pc nin anakartta olduğu için ayar kısmından arızaliı com unu ayarını 3 yapmadığın sürece çakışma olur ve bu gibi sorunlara sebep olur.
çok teşekkürler adakoglu ben sorunu bügün hallettim sorun gözden kaçırdım çok ufak bir hatadan dolayı olay şu sonradan aldığım bir aparattı comport anakartta 3 adet yer var takılması gereken ilk baştaki yere takılı zannettim meğer orası 3 imiş. neyse burayı hallettikten sonra aygıt yöneticisinden -- bağlantıl noktaları ordan da bağlantı ayar noktası ve gelimiş i tıkladım ve comport girişini 3 yaptım ve sornum çözüldü halbuki girmedim yer kalmamıştı ama çok küçük bir detayı atlamışım ....
yardımlarınız için teşekkürler .. bu arada böyle bir sorun yaşayan arkadaşlar burayı okur umarım .... tekrar teşekkürler...
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri