MALZEMELER
1 adettavuk
1 su bardaðý taze fasulye
1 su bardaðý taze ayýklanmýþ bamya
1 tane iri doðranmýþ soðan
3 tane küp doðranmýþ küçük domates,
1 küp doðranmýþ yeþil kabak
2 dilimlenmiþ yeþil biber
1 bardak su
tuz , karabiber
6 kiþilik
HAZIRLANIÞI
Tavuðu büyük parçalara ayýrýn. Biberi, soðaný ve diðer sebzeleri bir güveç kabýna yerleþtirip tavuk parçalarýný da bu malzemenin üzerine ekleyin. Tuz ve karabiber de ilave edip orta sýcaklýktaki fýrýnda aðzý kapalý olarak, 1 saat kadar piþirin.
Sýcak servis yapýn.
AFIYET OLSUN!


Teþekkur:
Beðeni: 



Yer imleri