REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: BbG Almanya 24 saat yayın yapıyor asrta 19 doğu uydusundan 12031 H 27500 Ara

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icon21 BbG Almanya 24 saat yayın yapıyor asrta 19 doğu uydusundan 12031 H 27500 Ara

BbG Almanya 24 saat yayın yapıyor asrta 19 doğu uydusundan 12031 H 27500 Ara sırada RTL kanalı özetleri gecmişi gösteriyor. ArkadaşlaR.İyi SEyirler . :45:

Not: istanbul,dan bu tp,yi alamazsınız 3 metre uydu anten ister en şanslı bölge karadeniz ve ic anadolu astra 1b 19doguda 1 kr,de ise en şanSlı antalya ve istanbul.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bne next y- 8000 ile bakıyorum 160 mega paraböl 3 desibel starsat lnb,ile corum / osmancıktan ArkadaşlaR.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ankarada 150 canakla bu tp den bi türlü sinyal alınamıyo daha büyük canak gerekiyo sanırım ben bi türlü bulamadımsinyali

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart asrta 19 doğu BbG Almanya 24 saat yayın

Alıntı yamahacı_hotti Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    BbG Almanya 24 saat yayın yapıyor asrta 19 doğu uydusundan 12031 H 27500 Ara sırada RTL kanalı özetleri gecmişi gösteriyor. ArkadaşlaR.İyi SEyirler . :45:

Not: istanbul,dan bu tp,yi alamazsınız 3 metre uydu anten ister en şanslı bölge karadeniz ve ic anadolu astra 1b 19doguda 1 kr,de ise en şanSlı antalya ve istanbul.

selam üstad BbG Almanya 24 saat yayın yapan tv kanalı şifrelimi bu kanal şifreli ise sizde şifresi varmı yaza bilirmisiniz forma şifresini indeks girişlerini
    ilgine şimdiden tşk ederim ben şuan işyerindeyim saygılar üstad çalışmalarınızda başarılar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri