Kýzlarý ne zaman býrakmalý?

* Ay bu akþam deðiþik birþey yapalým (Býrak)

* Ay þekerim saçlarým böyle mi güzel þöyle mi güzel (Býrak)

* Bazý þeyler artýk bana yetmiyor (Býrak)

* Annem seninle tanýþmak istiyor (Býrak)

* Babam seninle tanýþmak istiyor (Býrak)

* Kendimi asmak istiyorum (Býrak)

* Bugün kendimi yorgun hissediyorum (Býrak)

* Uçur beni (Býrak)

* Hadi yiðidim aslaným kalem kaþlým (Hemennnnnn)

* Yaa bu ay ki telefon faturamý sen ödesen (Düþünme bile)

* Pelin'in erkek arkadaþýnýn arabasýný gördün mü (Neee býrak tabi)

* Ben de mi o kýyafetten alsam (Koþarak uzaklaþ)

* Sinema mý olmaz ya günümüzü sinema ile berbat etmiyelim ama sen bilirsin (Býrak býrak býrakmakla kalma tokat at)

* Kendimi bu akþam ölecekmiþim gibi hissediyorum (Býrak)

* Evlenirsek ben ütü ve çamaþýr olayýna girmem (Býrak imkanýn varsa kafa at, yere düþerse tekme ile devam et)

* Ayyy bu kýyafet sana hiç yakýþmamýþþþ (Sus ve baþka bir tarafa doðru ýslýk çalarak yürümeye baþla)

* Þakalarýn batýyoooooooooooo (Uçan tekme at)

* Diþ etlerimde iltihaplanma çýktý öpüþmeyelim bir süre olur mu hayatým (Döner tekme at midesine)

* Cep telefonunu çaldýrýr kapatýrsa (Polis karakoluna yönlendir, býrak)

* Hayatým ben makyajýmý yapýp aþagýya ineceðim deyip 2 saat gecikiyorsa (Gözüne parmaðýný sok)

* Burnumu biraz kaldýrsam mý (Kulaðýný ýsýr)

* Siz erkekler futboldan ne anlýyorsunuz (Koþarak omuz at)

* Özür dilerim geciktim (Sopa varsa etrafta sopa ile kovala yoksa taþ bul gerisini býrak içindeki hayvan bitirsin)

* Komik ayakkabýlar giyiyorsa (Ben karýþmýyorum bu kýsma isteyen istediðini yapsýn)

* Eski erkek arkadaþýmla bir yemek yesem ne olur ki hem bana önemli bir þey söleyecekmiþ çok merak ettim (Son * sözleri mi mezartaþý için biraz uzun oldu da...)

* Baþkalarýnýn hikayelerini dinleyipte siz erkekler çok hayvansýnýz derse (Kafa göz dal ben suçu üzerime alýrým)

* Evlenince ben senin ayaðýna basacaðým (Öyle bir tokat at ki allahý þaþsýn)

* Ben eski hayatýmda bir diktatörmüþüm biliyor musun (Ýstiklal marþýný söylet )) ama siz þeklini biliyorsunuz kankalar)

* Þu anda seninle konuþamam evde misafirler var (Dürbünlü tüfekle vur 250 metreden)

* Ay sýkýldým çýkalým bu filmden (Patlamýþ mýsýrlarýn hepsini zorla yedir)

* Sevgililer gününde sana ayý alýrsa (Kafaderisi kemerini süslesin veya postu þömineni)

* Hayýr o arkadaþýnla görüþmeni istemiyorum (!!!!!!)

* Aðzý açýk yemek yediði zaman (Masayý fýrlat sandalyeyi kýr kafasýnda)

* Alo kocacým naber (!!!! evlenmeden hele aman amannnnnnnnn. býrak býrak hatta býrakma kaç.....)

* Bu listeyi istediðiniz kadar uzatabilirsiniz.... Ama en iyisi hiç baþlamamak