Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Herkese Selam Redlıne Cs 100 x Cıhazin Paylasımi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dance Herkese Selam Redlıne Cs 100 x Cıhazin Paylasımi

Konu Simba tarafından (05-10-2007 Saat 02:05 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam pc miz olmadan da yararlanabilirmiyiz bu hizmetten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 3 aydır rl 10 csx kullanıyom 5 arkadaşımada aynen aldırdım.cihazı da iyice yuttum ama,çok donuyor saçma sapan huyları var.manual aramada kanallar çift çift çıkıyor.zırt pırt zırılayıp kapanıyor.kanal bilgisi hep türksat ve hortbirt i güncelliyor.benimki astra sirüs..vs.ch ıraq list seçeneğide hep hispasat ve telstarı güncelliyor..ne bilim işte.
    Acilen REDLMİNE FİRMASINI İŞ BAŞINA ÇAĞIRIYORUUUMMMM..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı felekcan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam pc miz olmadan da yararlanabilirmiyiz bu hizmetten
    yararlanamazsınız arkadaşım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için hangi program gerekli ve nasıl kullanacağız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam ben redline cihaz almaya karar verdim.Ama merak ettiğim bişey var bu cihaz internete nasıl bağlanıyor ücretli serverlardan yararlanmak istiyorumda.Ama cihazı dün incelediğimde arkasında eternet girişi olmadığını gördüm bilgi verirseniz memnun olurum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihazın direkt internet bağlantısı yok zaten. RS232 dediğimiz bağlantı ile PC üzerinden internet ağına bağlanıyor. power tr arkadaşın verdiği linkten bu konuda detaylı bilgide alabilirsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Power TR bu arada verilecek bu hizmete karşılık ücretler konusunda da bikaç bilgi verirsen daha açıklayıcı olacaktır. Piyasada çok yüksek fiyatlar dönüyor çünki... saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı warlock76 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Power TR bu arada verilecek bu hizmete karşılık ücretler konusunda da bikaç bilgi verirsen daha açıklayıcı olacaktır. Piyasada çok yüksek fiyatlar dönüyor çünki... saygılar...
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri