REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Belli saatlerde adsl çok yavaşlıyor hatta yok oluyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Belli saatlerde adsl çok yavaşlıyor hatta yok oluyor

Günün belirli saatlerinde (öğleye doğru veya öğleden sonra) 512 adsl ile googlenin sayfasını dahi açamıyacak kadar yavaşlıyor. İşyerinde 3 bilgisayar var. İnterneti yavaşlatan bilgisayar 1 tanesi. Hür türlü virüs temizlemesi yaptırdım birkaç solucan çıktı onlar da temizlendi. Fakat bu yavaşlama derdim bitmedi. İnterneti yavaşlatan bilgisayarın Hub dan fişini çektimmi diğer iki bilgisayar canavar gibi internete girmeye başlışor. Akşam olup mesai bitibi saatlerinde hepsi de normale dönüyor. Akşam bilgisayarcıya götüreyim de bir bakıttırayım diyorum ama arıza ortadan kalkmış. Neyine bakıttıracağım ki.
    Bu derdin çaresini bilen varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çogalan adsl obenesini telekomun alt yapısı kaldırmıyor aynı sorun bizlerdede var düzelir inşallah birde adls paylaşım varsa diger bilgisayarlara oda etkiliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkür ederim arkadaşlar sorunu buldum. İşte çözümü:
    qqqhost.exe diye bir proğram buna sebeb oluyormuş. Kendi kafasına göre çalışıyor ve interneti en son limitine kadar kullanımda bırakıyor. Bu durumda benim girmek istediğim sayfalar görüntülenemiyor veya çok yavaşlıyordu. Google den bu proğramın ismini yazarak arama yaptırdım PREVX1 diye bir proğram buldum. Bu proramı bilgisayara yükledim ve bu derdten de kurtuldum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri