Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: NokÝa 66 80 ÝÇÝn Yardim !!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart NokÝa 66 80 ÝÇÝn Yardim !!

arkadaþlar nokia 66 80 telefon kullanýyorum telefon 5 dakikada bir kendiliðinden resetleniyor (kapanýp açýlýyor) format çektim olmadý fabrika ayarlarýna aldým olmadý bu durumda ne yapabilirim acaba ilgilenirseniz sevinirim þimdiden teþekkür ederim...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hem telefona hemde hemde hafýza kartýna format çek düze3lir eðer ayný pilden arkadaþýndan bulma imkanýn varsa önce pil deðiþtirmeyi dene

Kullanýcý Bilgi Menüsü

pilden þüphelendim pilini deðiþtirdim olmadý ayný zamanda hem telefona hemde hafýza kartýna format çektim ayný deðiþen hiç bir þey yok.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý dogan_gunes Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    pilden şüphelendim pilini değiştirdim olmadı aynı zamanda hem telefona hemde hafıza kartına format çektim aynı değişen hiç bir şey yok.
    o zaman bordda bir kırık vardır telefoncuya götürmeni tavsiye ederim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sorunu çözdüm teşekkür ederim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý dogan_gunes Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sorunu çözdüm teþekkür ederim
    peki sorun neredeymiþ bizde öðrenelim baþýmýza gelirse bilelim faydalanalým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

virüs girmişti telefona servisine götürdüm adam battaryanın yuvasına bir cihaz yerleştirdi ve bilgisayardan format çekti yani kompile yeniledi sorun çözüldü

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri