Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Teknokta sorum var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fun 001 Teknokta sorum var

digiline yazılımı yüklü idi ve ben sunny yazılımına geçmek istedim BL219,4 yükledim önce ve teyazılımı atmadı. ve teknokta sorunu çıktı ne yapmam gerekli....

birde bloglar açılmamakta resim de oldu gibi 2005 19 aralık org yazılımını attım malesef olmadı...

ERT--STP HATASI VERİ YOR...

CİHAZ BİLGİSİ 12-03-A5

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu yazılımı Kup 230 EP ile Enginer modda yükleyiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın adakoglu balog reaty açamadı yine aynı hata yı verdi comport ayarıla oynadım 9600 den 115200 çıkardım yine aynı .. ne yapmam gerekir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım atarken başka bir proğram açık değil deme açıksa ondanda yapar bende olmuştu bütün proğramları kapattım yapmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazı resetle pc yi yeniden başlat orjinal yazılımı dene ondan sonrakurukafa ve ardında yeni yazılımı yükle. Yazılımları up 230 ile enjinner modda yükle. Eğer yine olmazsa rs 232 kablonun iç bağlantısına bak 2-3 3-2 5-5 bağlantıları hariç diğer bağlantıları kes. birde böyledene.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihazı resetle pc yi yeniden başlat orjinal yazılımı dene ondan sonrakurukafa ve ardında yeni yazılımı yükle. Yazılımları up 230 ile enjinner modda yükle. Eğer yine olmazsa rs 232 kablonun iç bağlantısına bak 2-3 3-2 5-5 bağlantıları hariç diğer bağlantıları kes. birde böyledene.

evet sasyın volkan pc den kaynaklandığı kesinleşti başka bir pc den yükleme yaptım.. ya benim anakart ASUS P5B SERİSİ ve üstün de COMPORT çıkışı bulunmamak ta ama bir comport çıkışı aldım onu taktım ilk takmam da herhangi bir sorun yaşamadım ama dün bu nokta hatası ve ready hatası yüzünden pc bile format atmakta çekinmedim dün saat sabah 06,00 kadar uraştım.. pc ye şimdi ne yapabilirim her yolu denedim comport aparatını çıkartıp takmamma rağmen aynısı oluyor ne yapmamı önerirsibiz....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tanıdıgınız bır arkadasın pc sınde bıde deneyınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet denedim aparatı değil ama 1030sky sunny orda denedim yükleme işlemi tamam.. aparatı denemedim ama denemekte fayda var ...bilgi için teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

deneyınız bakalım sonucu yazınız yardımcı olmaya calısırız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende asus A7N8X-E anakart kullanıyorum.comport 1 tane idi ancak anakart üzerinde yeri vardı 2 nci comportu taktım.sorunsuz kullanıyorum.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri