Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 16/46 İlkİlk ... 6789101112131415161718192021222324252641 ... SonSon
452 sonuçtan 151 ile 160 arası

Konu: GoldMaster & ONWA Güncel YAZILIMLARI 11.07.2007

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkür ederim emegi gecenlere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Slm emeği geçen arkadaşların ellerine sağlık........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosovalı ellerine sağlık ...............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

21.03.2007 TARİHLİ Yazılımlar eklenmiştir Kosavalıya teşekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    21.03.2007 TARİHLİ Yazılımlar eklenmiştir Kosavalıya teşekkurler

teşekkürler üstad.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart goldmaster

eyvallah kardeş ellerin dert görmesin

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam Arkadaşlar ben 9400 cı kullanıyorum Volkan Arkadaşımızın vermiş olduğu absat yazılımını yükledikten sonra cihazda ilk önce ses arkasından görüntü gitti bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum VOLKAN arkadaşıma vermiş olduğu destekten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.şimdiden herkese teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yavçet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam Arkadaşlar ben 9400 cı kullanıyorum Volkan Arkadaşımızın vermiş olduğu absat yazılımını yükledikten sonra cihazda ilk önce ses arkasından görüntü gitti bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum VOLKAN arkadaşıma vermiş olduğu destekten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.şimdiden herkese teşekkürler.
    Şu anda hala bu sorun devam ediyormu. Scart kullanıyorsanız kabloyu tekrar takın bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Skart kullanıyorum,hatta birkaç kez çıkardım denedim,belki enson yüklediğim absat dosyasındandır diye düşündüm bir eski absat dosyası yükledim ama hala aynı görüntü yok.İlginize Teşekkürler Sn.Serkan YILMAZ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yavçet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Skart kullanıyorum,hatta birkaç kez çıkardım denedim,belki enson yüklediğim absat dosyasındandır diye düşündüm bir eski absat dosyası yükledim ama hala aynı görüntü yok.İlginize Teşekkürler Sn.Serkan YILMAZ
    Scarttan olabilir bence arkadaşım. Başka bir scartla dene istersen

Sayfa 16/46 İlkİlk ... 6789101112131415161718192021222324252641 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri