Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 30/44 İlkİlk ... 5202122232425262728293031323334353637383940 ... SonSon
454 sonuçtan 291 ile 300 arası

Konu: GoldMaster & ONWA Güncel YAZILIMLARI 11.07.2007

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mkenan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba,
    başlıkta da belirttiğim GM 7400 cim (12.03.A5) cihazlar için herhangi bir güncel yazılım çıkmıyor mu? Modül iptali ile yapılacak işlemler duymuştum ancak orjinalini bozmak istemiyorum. Ömrünü tamamladı mı artık bu cihaz? İyi çalışmalar...
    Şu anda bu cihaza yazılım cıkmıyor kendi emusu dısında sunny veya kaon menusu atabilirsiniz. oda gunluk olarak absat yayınları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

senkan yılmaz bey senin başka işin yokmu ? ben bu sitenin uydu haberleri ile ilgilendiğini düşünüyordum. siyasi parti platformu değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pasayigit Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    senkan yılmaz bey senin başka işin yokmu ? ben bu sitenin uydu haberleri ile ilgilendiğini düşünüyordum. siyasi parti platformu değil.
    Arkadaşım sözlerine dikkat et burası bir forum. Her yonden her konudan yasakları uyuldugu sürece konular olabilir. Begenmiyorsan girmezsin olur biter

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pasayigit Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sonunda söyliyecen sözü başta haksız yere söylersen adamı çizerler
    bu forumda demokrasi vardır yeri geldigi zaman üyelerin görüşleri izlenir yazarlar çizerler ama siyasetle alakası ve ya tarafı yoktur bunu akılsız çag ötesi beyinlerinize sokun demokrasiyide hazım edemiyorsanız gidin doktora
    size ilaç yazsın ilk önce piskolaga gidin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

GoldMaster 01.05.2007 ABSAT AUTO-D+ OK-TVCABO OK EMU İLE ACILANLAR OK BİRİNCİ MESAJA EKLENMİŞTİR..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gm 9400 cı için yeni yazılım çıkmıyormu? önceden günlük absat yazılımları çıkıyordu? volkan ve zalimden hiç ses seda yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gm 9400 cı için yeni yazılım çıkmıyormu? önceden günlük absat yazılımları çıkıyordu? volkan ve zalimden hiç ses seda yok
    Daha öncede birço kez yazdık ama mesajları okumadınız sanırım.Volkanın işleri nedeniyle yazılım yapamamaktadır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar dün yazdım 9000 goldmaster serisine versiyon verin *** verin artık neyse yok 8000-yokm 40000 serisi bu ne ayıp 9000 serilerine bişey yok vallahi next cıslar nextler daha iyi verssiyon geliyor.ustalar lütfen 9000 serisine versiyon acil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en azından şunu yapın D+ ve cabo keylerini söyleyiniz ve hangi bölümde nereye girilecegini deyinizde bizde bilelim yazılım gelene kadar elle girelim degilmi üstadlar keyi bulsak nereye giredez D4 4101 ama 00-01-10-11-20-21 var nereye girelim lütfederseniz sevinirim 9000 serisi arkadaşlarım adına saygılarımla....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hisar0303 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    en azından şunu yapın D+ ve cabo keylerini söyleyiniz ve hangi bölümde nereye girilecegini deyinizde bizde bilelim yazılım gelene kadar elle girelim degilmi üstadlar keyi bulsak nereye giredez D4 4101 ama 00-01-10-11-20-21 var nereye girelim lütfederseniz sevinirim 9000 serisi arkadaşlarım adına saygılarımla....
    Burada nasıl girelecegi resimli anlatımı var ah birde arama yapsanız Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 30/44 İlkİlk ... 5202122232425262728293031323334353637383940 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri