senkan yılmaz bey senin başka işin yokmu ? ben bu sitenin uydu haberleri ile ilgilendiğini düşünüyordum. siyasi parti platformu değil.
sonunda söyliyecen sözü başta haksız yere söylersen adamı çizerler
bu forumda demokrasi vardır yeri geldigi zaman üyelerin görüşleri izlenir yazarlar çizerler ama siyasetle alakası ve ya tarafı yoktur bunu akılsız çag ötesi beyinlerinize sokun demokrasiyide hazım edemiyorsanız gidin doktora
size ilaç yazsın ilk önce piskolaga gidin..
gm 9400 cı için yeni yazılım çıkmıyormu? önceden günlük absat yazılımları çıkıyordu? volkan ve zalimden hiç ses seda yok
ustalar dün yazdım 9000 goldmaster serisine versiyon verin *** verin artık neyse yok 8000-yokm 40000 serisi bu ne ayıp 9000 serilerine bişey yok vallahi next cıslar nextler daha iyi verssiyon geliyor.ustalar lütfen 9000 serisine versiyon acil
en azından şunu yapın D+ ve cabo keylerini söyleyiniz ve hangi bölümde nereye girilecegini deyinizde bizde bilelim yazılım gelene kadar elle girelim degilmi üstadlar keyi bulsak nereye giredez D4 4101 ama 00-01-10-11-20-21 var nereye girelim lütfederseniz sevinirim 9000 serisi arkadaşlarım adına saygılarımla....
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri