Teşekkur: 0
8300 yüklemeye geçmiyor ve hata veriyor?*
teşekkürler KOSOVALI
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
yazilim icin tesekkürler, ancak yazilimi degisik bir kac yere indirmeme ragmen ZIP'li dosyayi Delta 2'ye aktarmak isteyince dosya indirdigim yerlerde gözükmez oluyor, bulamiyorum. yardimlar icin pesinen tesekkürler. avusturya'dan selamlar.
selam,y,için tşk,sağlıcakla.
Serkan bey kardesim azarlar gibi konusmayip bir iki cümleyle aciklasaniz cokmu zor olur. Karsinizda bu tip davranislara aliskin olmayan bir ögretmen var... ben diger aletlerim GM 9400VCI ve HUMAX5400 de yükledigim gibi denedim ama olmadi. yardim edecek biri cikarsa sevinir tesekkür ederiz...
Konu emin simsek tarafından (07-02-2007 Saat 15:42 ) değiştirilmiştir.
Hocam ne azarlar gibi konusması öyle anladıgınız için özür dilerim.Hocam şimdi 5dk sonra yazılımlar eklenecek birinci mesaja şimdi siz o rarlı dosyayı indirin ve klasorden cıkart diyin.Ve talimata uygun yukleyin yazılımı yuklerken cihazınız stanby konumunda olmasına dikkat edin
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri