Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 44/46 İlkİlk ... 1934353637383940414243444546 SonSon
452 sonuçtan 431 ile 440 arası

Konu: GoldMaster & ONWA Güncel YAZILIMLARI 11.07.2007

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uuffuukk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkür ederiz kosavalı.isteriz tabi
    ya aslında şey için sordum hani belki çıkar ümidiyle her gün bakmaktan sıkıldım en azından kesin bilsek artık 8210 ile tps seğredilemiyecek kalkıp gidip yeni bir cihaz almıyacağım ama en azından boş yere de beklemem derimki artık tps seğretme şansım yok izleyebilecekler düşünsün yazılımı
    teşekkür ettim.diğer arkadaşlara da kaliteye kavuştular tadını çıkarsınlar derim
    Firma yetkilileri ile bir ara görüşecem bu durumu az sonra d+ yeni *** girişli absat auto (sabah 5 e kadar) yazılımları 1 ci mesajda
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

AÇILAN PAKETLER VE KANALLAR
    -08.06.2007(Sabah 5 e kadar)
    -08.06.2007.
    -21-05-2007
    -MediaTech 4°W OK
    -Rai 13°E OK
    -Srg Swiss 13°E OK-06.06.2007
    -Jetix OK
    -Kingstone OK
    -Hustler Tv OK
    -Blue Hustler

08.06.2007 YAZILIMLARI 1 Cİ MESAJDA
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler kosavalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uuffuukk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler kosavalı
    Birşey degil iyiseyirler Elimden fazlası gelse inanın daha cok yaparım ama bu kadar geliyor fazla yazılımla oynayıp cihazlarınızı bozmak istemem
    Kullandıgım ekipmanlar;

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Birşey degil iyiseyirler Elimden fazlası gelse inanın daha cok yaparım ama bu kadar geliyor fazla yazılımla oynayıp cihazlarınızı bozmak istemem
    bence de dürüstlüğün harika niyemi zaten yazılım bunları açıyor günlük softcamla eğer yazılımla oynarsan birçok cihazın flaşı çöker benim cihazımda enson tps auto olan 11.12.2006 yazılımı var ama günlük olarak kendim editlediğim sofcamla absat dahil hepsini izliyorum bazı forumlarda bazı arkadaşlar yazılımlarla öyle oynuyorlarki denem yanılma usulü ile kendileride denemiyor formlara veriyorlar vede birçok cihaz zarar görüyor seni bukonuda takdir ediyorum insanlara vede cihazlarına zarar vermeden yararlı olmaya çalışıyorsun tüm alkışlarsana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

14.06.2007 D+ OK-ABSAT AUTO-Yazılımları 1 ci mesajda
    Konu Simba tarafından (14-06-2007 Saat 10:04 ) değiştirilmiştir.
    Kullandıgım ekipmanlar;

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

absat aout varmı arkadaşlar softcam yazılım ne varsa 8200 fta için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

30 Haziran polsat yazılımları 1 ci mesajda Ayrıca absat gunluk ve d+ paketide var
    Kullandıgım ekipmanlar;

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımı nasıl ata biliriz yazılım purogramı nerden bula biliriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

POLSAT OK-D+OK-TVCABO OK-SRG OK Yazılımlar 1 ci mesajda
    Kullandıgım ekipmanlar;

Sayfa 44/46 İlkİlk ... 1934353637383940414243444546 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri