11300 cı da problemli.. display uçuyor ve tutarsız oluyor.. bilgine...............
Sayın ustalarım, arkadaşlarım, önce bu yazılımlar için emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Ama hep bu serilere yazılım çıkıyor. Bizim 11000 serisinede bir el atsanız diyorum. Valla Nisan ayından bu yana doğru dürüst yazılım yüzü göremedik. İnşallah bizlerede bir kıyak yapabilirsiniz mi acaba? İlgilerinize şimdiden teşekkürler. Serkan usta biliyor yazılımsızlıktan neler çektiğimi değil mi?
Saygılar.
sağol üstad.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
yazılımlardan dolayı hepinizi kutluyorum
selam arkadaşlar sat 8200 indirdim sat 10210 da hat veriyor yüklemeyi tamalayamıyor ne yapmalıyım saygılar
17.11.2006tarihli yazılım da hiç bir hata vermiyor. pc link delta hepsinide deenedim aynı hatayı veriyor
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri