yok üstad tekrar kontrol ettim belkide bende sorun vardır.boşver gece yarası yorulma bugunde olamyı versinemeğine salık
eyvallah kosavalı teşekkürlerin enfazlasını sen hakkediyorsun golmaster ve golmaster kullanıcalrı yatıp kalkıp sana teşekkür etsin
teşekkürler hemen deniyorum
merhaba kosavali cihazim zehnder dx 4000d dir ve ben bu ara da GM 8150 yazilimi attiyorm ve sonra fabrika ayarina goturiyorum ve ab sat calishiyor ama sonra benim liste kanalarimi atiktan sonra artik calishmir ne absat ne D + ama d+ leri yeniden yedin girdirin ce calisiyor ve bur ara da ben ben menu ye girence eski kodlare dir kodlari goruum medu ne acaba belki bu yeni kodler icin belki bi sifre var emu acmak lazim yani aes leri activ etmek icin u mamrim beni analamishsin arkadas ve bi de PC link 3.0 de bir shifre lazim cunku ben tanamayirum bu shifreyi ve shifre siz yazilim atiyorum belki de ondandir ?? size simdiden tsk iyi gunler
Fabrika ayarında iken çalışıyorsa siz kanal listesi atıp çalışmıyorsa kanal listesini bastan duzenleyin bence kendi listenizi oluşturun.Ben yazılıma mudale etmiyorum fazla sadece keyleri adepte ediyorum o kadar
selam emeğin için tşk,saygılar.
merhaba kosovali ocnelikle saol yardimin icin di yorsu yani den liste kanalarimi yapiyim ?? ama peki bu kanal listemi yapsam ve sonra bilisayare keyedikten sonra bi bashka sefe de yazilmatigimda ve sonru bu kanal liste atinca absta ler auto kalicakmi acaba ?? ve be zane ediyorum emu activ etmek icin bana sifreyi lazim onun icn çlishmiyor arakadaes çunku biliyyormusun arkades kanal lisatesi atikatan sonra *** menu sine girde ve keye eski keyler di ondan calishmiyor bi zahmet olmasa arkadas sen nasil yaptigini soylerimisin nasil yazil atiyorsun ? hangi prorgarmla yukleniyorsun ve nasil emu yi activ ediyorsun arkadsler siza simden tesekurler iyi gunler
saol kosavali eline sarlik ama bir progaram yokmu yazlilimleri yukelmek icin ve kanal ve butun ayarler eskisi gibi kalisin ?,GM 8150
benim bi tane daha cihaz var interstar 8005 S bunu stdb ile yuleniyorum ve her shey eskisi gibi kaliyor kanal listesi degismiyor iyi dir bu ve GM 8150 icinde boyle bir shey ya pabilirmiyiz mi ??
simdien tesk
Konu ilhanjac tarafından (04-05-2007 Saat 16:38 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri