LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
9400cı yazılımı yokm u gelecekmi bilgi verirsen sevinirim.emegine saglık
kosavalı 57000s fta yazılımı ne zaman gelecek bilgin varmı bide yazılımlar hangi kanalı acıyor bilgi verirsen sevinirim mülti visionlar xxl ler acılıomu
KOSOVALI binlerce teşekkürü hakettin....her ne kadar ben 11300 CI mağduru olsamda diğer arkadaşlar adınada sizi yüreklendiriyorum.saygılarımla......:45:![]()
slm kosavalı 8210 fta ya senin dışında yazılım desteği yok.bir şey sorucam bilgin varmı acaba tps içeren bir yazılım 8210 için verilme şansı varmı yoksa politika gereği artık aletler eskidi ve hiç ümitlenmeyinmi dersin.
teşekkür ederiz kosavalı.isteriz tabi
ya aslında şey için sordum hani belki çıkar ümidiyle her gün bakmaktan sıkıldım en azından kesin bilsek artık 8210 ile tps seğredilemiyecek kalkıp gidip yeni bir cihaz almıyacağım ama en azından boş yere de beklemem derimki artık tps seğretme şansım yok izleyebilecekler düşünsün yazılımı
teşekkür ettim.diğer arkadaşlara da kaliteye kavuştular tadını çıkarsınlar derim
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 2 Kullanıcı var. (0 Uye ve 2 Misafir)
Yer imleri