REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: "Beni Haberdar Et" Diyene 10 Kontör/2,5 Dakika!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping "Beni Haberdar Et" Diyene 10 Kontör/2,5 Dakika!

"Beni Haberdar Et" Diyene 10 Kontör/2,5 Dakika!

13 – 22 Mart 2007 tarihleri arasında Turkcell, İşTcell, gnçtrkcll ve turkcell-im kampanya ve yeniliklerinden her ay düzenli olarak haberdar olup bir de 10 kontör ya da 2.5 dakika ücretsiz konuşma kazanabilirsiniz. Nasıl mı? Şöyle: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ’deki "Beni Haberdar Et" linkine Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. e-bülten grubumuza ücretsiz üye olmanız yeterli.

Eğer siz daha önce e-bültenlerimize üye olduysanız siz de "Beni Haberdar Et" linkine Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , üyelik bilgilerinizi güncelleyerek 10 kontör/2.5 dakika kazanabilirsiniz.

Bu fırsattan yararlanmak için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kampanya Koşulları

• Kampanya 13 – 22 Mart 2007 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Kampanyadan Beni Haberdar Et e-bülten listesine üye olanlar ve eski üyelik bilgilerini güncelleyenler hediye kontör/dakika kazanacaktır.
    • Kampanyaya sadece Turkcell, Hazır Kart ve Muhabbet Kart aboneleri, sahip oldukları hat sayısı kadar sadece 1 defa katılabilirler.
    • Kazanılan kontör/dakikalar 1 hafta içerisinde yüklenecektir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel bir şey beleşten 10 kontör turkcellliler yaşadı valla telsimde yok hala bişey

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben şimdi kullandım hemen 10 kontor yukledir. Normalde bir hafta yazıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hmm ama numaramızı vermesinler sağa sola sonra üye yapıolar adamı kontör gidiyor boşuna her ay

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler ben yaptım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

FIRSAT yaz 2755 e ücretsiz sms atın hem 10 kontor kazanın hemde indirimleri ilk siz öğrenin diye mesaj atmış Turkcell bende yolladım...bakalım talebim sistme geçmiş...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri