Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisinin Dizisinin Yayından Kaldırılmasının En Etkili Sebebi Nedir

Katılımcı sayısı
381. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Siyaset

165 43.31%
  • Yapımcı

7 1.84%
  • Rtük

64 16.80%
  • Show Tv

18 4.72%
  • Karşı Cıkan Eleştirmenler(Aydın Kesim)

54 14.17%
  • Yayınlanmasından Zarar Görecek Kesim(Çıkarlarına zarar gelecek kesim)

187 49.08%
  • Diğer Etkenler

37 9.71%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
Sayfa 5/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
93 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Kurtlar Vadisinin Dizisinin Yayından Kaldırılmasının En Etkili Sebebi Nedir

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    [Yayınlanmasından Zarar Görecek Kesim] kanımca bencede kaldırılması iyi oldu çocuklara kötü örnek oluyolardı onun yerine daha iy bir program koyabilirler sadece kurtlar vadisi için konusmuyorum bütün zararlı programlar kalkmalı ....
    Neyin yararlı neyin zararlı olduğuna kimler karar verecek...Mesela ceza alan proğramlar yerine saçma sapan hiç kimsenin izlemediği proğramlar koyuyor Rtük...sorun bakalım kaç kişi izlemiştir onları...??? zararlı deniliyorsa büyücülük,sihir konulu diziler var onlar bana göre daha tehlikeli ve küçük çocukları daha çok olumsuz etkiliyor...neyin yararlı neyin zararlı olduğu konusu çok karışık...işin içinden çıkamazlar...düşüncesindeyim...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu diziden türkiye düşmanları zarar görecekti. birinci bölümü bilinçli olarak izleyenler görmüştür. pkk yla dhkpc nin ortak hareket ettiği konusu açılmaya başlanmıştı.ilerki bölümlerde bu daha da kuvvetlenecekti bu bağlantı aşikar olarak ortada ama ne hikmetse herkes gözüyle aklı arasında bağlantı kurup bunu göstermek istemiyor. bu vatan hainlerine aldanan cahiller bir nebzede olsa mantık yürütüp belki hatalarından vazgeçecekti. rütük ve show tv bu örgütlerden KORKTU. yoksa şiddete teşvik edip gençlere kötü örnek olduğu falan hikaye.
    dizinin önceki yayınlanan 96 bölümünde toplam 2200 kişi ölmüş.yani bölüm başına ortalama 22 kişi. bu saatte 15 kişi eder.
    dizinin yasaklandığı gün bir kanalda rambo vardı. iki satte toplam 2556 kişi ölüyor.hemde kafa kol koparak vücutlar parçalanarak.

(((rambo gençlere iyi örnek oluyordu onları hep iyiliğe teşvik ediyordu.))) (haha çok komik) polatı izleyip polat gibi davrananı gördüm hatta böyle birini dövdüm. ama aynı dizideki polatın babasını izleyip sabır ve sükunet sahibi olanıda gördüm.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Oy kaybı

oy kaybından korktukları için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 seçimler

Alıntı köroğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Malum seçimler yaklaşıyor milliyetçiliğin yükselişi olacaktı kesinlikle.Ben siyaset diyorum
    Selamün aleyküm size katılıyorum,oy kaybına uğrayacağız diye korktular.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ankara'dan selamün aleyküm TÜRKoğulları jandarma ve polisin elinden yetkiyi alan güçler,Kurtlar vadisi terörü de oy kaybına neden olur diye engellemişlerdir.
    Bu Vatan Ezelden Beri Türk'tür Türk kalacaktır. Unutma Türkoğlu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

niye olacak.yıllardır terörden rant sağlayan ve bu gerçeklerin halkın önüne koyulmasından zarar görecek kesim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yayınlanmasından zarar göreceginden korkanlar için kaldırıldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bana göre show tv tepkilerden korktu diziyi kaldırdı bana göre

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bana göre Yayınlanmasından Zarar Görecek Kesim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old

evet zarar gören çok daha doğrusu çıkarlarına dokunan grupllar
    Konu yusufkarabacak tarafından (19-03-2007 Saat 22:51 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 5/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri