bu diziden türkiye düşmanları zarar görecekti. birinci bölümü bilinçli olarak izleyenler görmüştür. pkk yla dhkpc nin ortak hareket ettiği konusu açılmaya başlanmıştı.ilerki bölümlerde bu daha da kuvvetlenecekti bu bağlantı aşikar olarak ortada ama ne hikmetse herkes gözüyle aklı arasında bağlantı kurup bunu göstermek istemiyor. bu vatan hainlerine aldanan cahiller bir nebzede olsa mantık yürütüp belki hatalarından vazgeçecekti. rütük ve show tv bu örgütlerden KORKTU. yoksa şiddete teşvik edip gençlere kötü örnek olduğu falan hikaye.
dizinin önceki yayınlanan 96 bölümünde toplam 2200 kişi ölmüş.yani bölüm başına ortalama 22 kişi. bu saatte 15 kişi eder.
dizinin yasaklandığı gün bir kanalda rambo vardı. iki satte toplam 2556 kişi ölüyor.hemde kafa kol koparak vücutlar parçalanarak.
(((rambo gençlere iyi örnek oluyordu onları hep iyiliğe teşvik ediyordu.))) (haha çok komik) polatı izleyip polat gibi davrananı gördüm hatta böyle birini dövdüm. ama aynı dizideki polatın babasını izleyip sabır ve sükunet sahibi olanıda gördüm.

Teşekkur:

Yer imleri