REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisinin Dizisinin Yayından Kaldırılmasının En Etkili Sebebi Nedir

Katılımcı sayısı
381. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Siyaset

165 43.31%
  • Yapımcı

7 1.84%
  • Rtük

64 16.80%
  • Show Tv

18 4.72%
  • Karşı Cıkan Eleştirmenler(Aydın Kesim)

54 14.17%
  • Yayınlanmasından Zarar Görecek Kesim(Çıkarlarına zarar gelecek kesim)

187 49.08%
  • Diğer Etkenler

37 9.71%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
Sayfa 1/10 12345678910 SonSon
93 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kurtlar Vadisinin Dizisinin Yayından Kaldırılmasının En Etkili Sebebi Nedir

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kurtlar Vadisinin Dizisinin Yayından Kaldırılmasının En Etkili Sebebi Nedir

Dizi hakkında daha öncede anket ve konular açıldı.Peki kaldırlmasında en çok neyin rolü vardı?

Ankete katılın düşüncelerinizi yazın bakalım herkes aynı fikirde bulaşacakmı?

Anket 1 hafta boyunca açık kalacaktır

Birden fazla seçenek seçebilirsiniz
    ...
    Konu tike® tarafından (19-03-2007 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence kıt görüşlü rtük en büyük sebep

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bana göre Yayınlanmasından Zarar Görecek Kesim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynen katılıyorum.. Yayınlanmasından zarar görecek kısım Çocuklar.. Haberlerde izledim. Bi çocuk ben Deliyürek Miroğluyum Biri demiş ben polat alemdar. ikisi kavgaya tutuşmuşlar.Bu kendisini miroğlu zanneden küçük bıcaklamış polatı . Yani durum vahim diye bende o şıkka oy verdim...:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı musaka92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynen katılıyorum.. Yayınlanmasından zarar görecek kısım Çocuklar.. Haberlerde izledim. Bi çocuk ben Deliyürek Miroğluyum Biri demiş ben polat alemdar. ikisi kavgaya tutuşmuşlar.Bu kendisini miroğlu zanneden küçük bıcaklamış polatı . Yani durum vahim diye bende o şıkka oy verdim...:45:
    Bizim gençliğimizde her hafta pazar günleri kovboy filimleri olurdu. Kovboylar kızılderilileri öldürürlerdi. Herkes izlerdi ama çıkıp kovboy olan çocuk bir diğerini öldürmezdi. Yoksa zamane çocukları değişti mi veya aileleri yeterli aile terbiyesi mi veremiyor. (Bu işin diğer boyutu tabi.)

Bence yayınlanmasında en çok zarar görecek kesim. Çünkü terör olaylarını günümüzde yeni yetişen gençler pek bilmiyor. (Eskinden nerde öyle şehirin göbeğinde eylem yapabilecek. Şimdi avrupa uyum yasaları diye nerdeyse T.B.M.M. de eylem yapacaklar.) Bu filim sayesinde bence gençlerin büyük çoğunluğu gerçekleri öğrenecekti. Dağa gönderilecek gençleri kandırmak zorlaşacaktı. (Bizim haber izleme, gazete ve kitap okuma gibi alışkanlığımız olmadığından genelde filim veya dizi izliyoruz.)
    Konu 007kaya tarafından (19-03-2007 Saat 03:29 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sonuna kadar katılıyorum patron.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Buna bir açıklama getirilirse ya da daha açık yazılırsa iyi olacak.Ben de bu gruba giriyorum ama sebebi ne siyaset,ne Kürtçülük-Türkçülük nede başka birşey.Eski mesajlarımı inceleyen görür.Bu tür dizilerden sonra benim mahallede en az 5 polat alemdar,mehmet,çakır türedi...
    Bu şık hangi manada yazıldı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence devam etmeliydi benim fikrim saygılar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ExCaLiBuR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Buna bir açıklama getirilirse ya da daha açık yazılırsa iyi olacak.Ben de bu gruba giriyorum ama sebebi ne siyaset,ne Kürtçülük-Türkçülük nede başka birşey.Eski mesajlarımı inceleyen görür.Bu tür dizilerden sonra benim mahallede en az 5 polat alemdar,mehmet,çakır türedi...
    Bu şık hangi manada yazıldı?
    Adı üzerinde Zarar görecek kesim...sizede bu şekilde zararı dokunuyorsa sizde o gruba giriyor oluyorsunuz...

ne o mahalledeki çocuklar raconmu kesiyor yoksa...

evet malesef kendi kişiliğini bulamamış...kendisine ait kişilik oluşturamamış insanlar bu tür sapmalara giriyorlar...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne o mahalledeki çocuklar raconmu kesiyor yoksa...
    Racon kesilecek yaşı devirdik be dostum..
    Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kendisine ait kişilik oluşturamamış insanlar bu tür sapmalara giriyorlar...
    En büyük iki sebep.
    1.Anne babanın cahilliği.
    2.TV

Sayfa 1/10 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri