Dizi hakkında daha öncede anket ve konular açıldı.Peki kaldırlmasında en çok neyin rolü vardı?
Ankete katılın düşüncelerinizi yazın bakalım herkes aynı fikirde bulaşacakmı?
Anket 1 hafta boyunca açık kalacaktır
Birden fazla seçenek seçebilirsiniz...
Teşekkur: 0
Siyaset
Yapımcı
Rtük
Show Tv
Karşı Cıkan Eleştirmenler(Aydın Kesim)
Yayınlanmasından Zarar Görecek Kesim(Çıkarlarına zarar gelecek kesim)
Diğer Etkenler
Dizi hakkında daha öncede anket ve konular açıldı.Peki kaldırlmasında en çok neyin rolü vardı?
Ankete katılın düşüncelerinizi yazın bakalım herkes aynı fikirde bulaşacakmı?
Anket 1 hafta boyunca açık kalacaktır
Birden fazla seçenek seçebilirsiniz...
Konu tike® tarafından (19-03-2007 Saat 01:17 ) değiştirilmiştir.
bence kıt görüşlü rtük en büyük sebep
Bana göre Yayınlanmasından Zarar Görecek Kesim
aynen katılıyorum.. Yayınlanmasından zarar görecek kısım Çocuklar.. Haberlerde izledim. Bi çocuk ben Deliyürek Miroğluyum Biri demiş ben polat alemdar. ikisi kavgaya tutuşmuşlar.Bu kendisini miroğlu zanneden küçük bıcaklamış polatı . Yani durum vahim diye bende o şıkka oy verdim...:45:
Bizim gençliğimizde her hafta pazar günleri kovboy filimleri olurdu. Kovboylar kızılderilileri öldürürlerdi. Herkes izlerdi ama çıkıp kovboy olan çocuk bir diğerini öldürmezdi. Yoksa zamane çocukları değişti mi veya aileleri yeterli aile terbiyesi mi veremiyor. (Bu işin diğer boyutu tabi.)
Bence yayınlanmasında en çok zarar görecek kesim. Çünkü terör olaylarını günümüzde yeni yetişen gençler pek bilmiyor. (Eskinden nerde öyle şehirin göbeğinde eylem yapabilecek. Şimdi avrupa uyum yasaları diye nerdeyse T.B.M.M. de eylem yapacaklar.) Bu filim sayesinde bence gençlerin büyük çoğunluğu gerçekleri öğrenecekti. Dağa gönderilecek gençleri kandırmak zorlaşacaktı. (Bizim haber izleme, gazete ve kitap okuma gibi alışkanlığımız olmadığından genelde filim veya dizi izliyoruz.)
Konu 007kaya tarafından (19-03-2007 Saat 04:29 ) değiştirilmiştir.
Buna bir açıklama getirilirse ya da daha açık yazılırsa iyi olacak.Ben de bu gruba giriyorum ama sebebi ne siyaset,ne Kürtçülük-Türkçülük nede başka birşey.Eski mesajlarımı inceleyen görür.Bu tür dizilerden sonra benim mahallede en az 5 polat alemdar,mehmet,çakır türedi...
Bu şık hangi manada yazıldı?
bence devam etmeliydi benim fikrim saygılar
Adı üzerinde Zarar görecek kesim...sizede bu şekilde zararı dokunuyorsa sizde o gruba giriyor oluyorsunuz...
ne o mahalledeki çocuklar raconmu kesiyor yoksa...
evet malesef kendi kişiliğini bulamamış...kendisine ait kişilik oluşturamamış insanlar bu tür sapmalara giriyorlar...![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri