Siyaset
Siyaset
Yapımcı
Rtük
Show Tv
Karşı Cıkan Eleştirmenler(Aydın Kesim)
Yayınlanmasından Zarar Görecek Kesim(Çıkarlarına zarar gelecek kesim)
Diğer Etkenler
Siyaset
Malum seçimler yaklaşıyor milliyetçiliğin yükselişi olacaktı kesinlikle.Ben siyaset diyorum
Bende merakla izliyordum. Fakat daha sonra kötü örneklerden oluşturduğunu gördüm. Polat alemdar tarzında yeni yetişen gençler yarattığına şahit olduğumiçin şifreli bir kanalda yayınlanmasını tercih ederim.
Valla ne söylüyeyim...dizi akşamı caddeler sokaklar bomboş oluyordu...bende olmak üzere arkadaşlarla toplanıp maç izler gibi soluksuz diziyi izliyorduk...güzeldi bence...bir çok çevrenin işine gelmedi dizideki konular...keşke vcd yada her hafta sinemada tv deki gibi yayınlansa...ne güzel olurdu...her hafta perşembe sinemaya giderdik...tabi bilet bulunabilirse...![]()
Bana göre yayınlanmasından zarar görecek kesim
bence de zarar görekecek kesim....
Yayınlanmasından Zarar Görecek Kesim baska ne olsun
tek hilal ve yıldızlı bayragımızın cok yıldızlı bayrak hayranı kısılerin baskısı ve onların usaklarının elı var bence bu ıste cunku cok gercekler acıdır ve acıtır
[Yayınlanmasından Zarar Görecek Kesim] kanımcabencede kaldırılması iyi oldu çocuklara kötü örnek oluyolardı onun yerine daha iy bir program koyabilirler sadece kurtlar vadisi için konusmuyorum bütün zararlı programlar kalkmalı ....
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri