Dizi hakkýnda daha öncede anket ve konular açýldý.Peki kaldýrlmasýnda en çok neyin rolü vardý?
Ankete katýlýn düþüncelerinizi yazýn bakalým herkes ayný fikirde bulaþacakmý?
Anket 1 hafta boyunca açýk kalacaktýr
Birden fazla seçenek seçebilirsiniz...
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Siyaset
Yapýmcý
Rtük
Show Tv
Karþý Cýkan Eleþtirmenler(Aydýn Kesim)
Yayýnlanmasýndan Zarar Görecek Kesim(Çýkarlarýna zarar gelecek kesim)
Diðer Etkenler
Dizi hakkýnda daha öncede anket ve konular açýldý.Peki kaldýrlmasýnda en çok neyin rolü vardý?
Ankete katýlýn düþüncelerinizi yazýn bakalým herkes ayný fikirde bulaþacakmý?
Anket 1 hafta boyunca açýk kalacaktýr
Birden fazla seçenek seçebilirsiniz...
Konu tike® tarafýndan (19-03-2007 Saat 00:17 ) deðiþtirilmiþtir.
bence kıt görüşlü rtük en büyük sebep
Bana göre Yayınlanmasından Zarar Görecek Kesim
aynen katýlýyorum.. Yayýnlanmasýndan zarar görecek kýsým Çocuklar.. Haberlerde izledim. Bi çocuk ben Deliyürek Miroðluyum Biri demiþ ben polat alemdar. ikisi kavgaya tutuþmuþlar.Bu kendisini miroðlu zanneden küçük býcaklamýþ polatý . Yani durum vahim diye bende o þýkka oy verdim...:45:
Bizim gençliðimizde her hafta pazar günleri kovboy filimleri olurdu. Kovboylar kýzýlderilileri öldürürlerdi. Herkes izlerdi ama çýkýp kovboy olan çocuk bir diðerini öldürmezdi. Yoksa zamane çocuklarý deðiþti mi veya aileleri yeterli aile terbiyesi mi veremiyor. (Bu iþin diðer boyutu tabi.)
Bence yayýnlanmasýnda en çok zarar görecek kesim. Çünkü terör olaylarýný günümüzde yeni yetiþen gençler pek bilmiyor. (Eskinden nerde öyle þehirin göbeðinde eylem yapabilecek. Þimdi avrupa uyum yasalarý diye nerdeyse T.B.M.M. de eylem yapacaklar.) Bu filim sayesinde bence gençlerin büyük çoðunluðu gerçekleri öðrenecekti. Daða gönderilecek gençleri kandýrmak zorlaþacaktý. (Bizim haber izleme, gazete ve kitap okuma gibi alýþkanlýðýmýz olmadýðýndan genelde filim veya dizi izliyoruz.)
Konu 007kaya tarafýndan (19-03-2007 Saat 03:29 ) deðiþtirilmiþtir.
Buna bir açýklama getirilirse ya da daha açýk yazýlýrsa iyi olacak.Ben de bu gruba giriyorum ama sebebi ne siyaset,ne Kürtçülük-Türkçülük nede baþka birþey.Eski mesajlarýmý inceleyen görür.Bu tür dizilerden sonra benim mahallede en az 5 polat alemdar,mehmet,çakýr türedi...
Bu þýk hangi manada yazýldý?
bence devam etmeliydi benim fikrim saygýlar
Adý üzerinde Zarar görecek kesim...sizede bu þekilde zararý dokunuyorsa sizde o gruba giriyor oluyorsunuz...
ne o mahalledeki çocuklar raconmu kesiyor yoksa...
evet malesef kendi kiþiliðini bulamamýþ...kendisine ait kiþilik oluþturamamýþ insanlar bu tür sapmalara giriyorlar...![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri