Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisinin Dizisinin Yayýndan Kaldýrýlmasýnýn En Etkili Sebebi Nedir

Katýlýmcý sayýsý
381. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Siyaset

165 43.31%
  • Yapýmcý

7 1.84%
  • Rtük

64 16.80%
  • Show Tv

18 4.72%
  • Karþý Cýkan Eleþtirmenler(Aydýn Kesim)

54 14.17%
  • Yayýnlanmasýndan Zarar Görecek Kesim(Çýkarlarýna zarar gelecek kesim)

187 49.08%
  • Diðer Etkenler

37 9.71%
Birden fazla seçeneðe oy verilebilir.
93 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Kurtlar Vadisinin Dizisinin Yayýndan Kaldýrýlmasýnýn En Etkili Sebebi Nedir

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bana göre Yayýnlanmasýndan Zarar Görecek Kesim
    aynen katýlýyorum.. Yayýnlanmasýndan zarar görecek kýsým Çocuklar.. Haberlerde izledim. Bi çocuk ben Deliyürek Miroðluyum Biri demiþ ben polat alemdar. ikisi kavgaya tutuþmuþlar.Bu kendisini miroðlu zanneden küçük býcaklamýþ polatý . Yani durum vahim diye bende o þýkka oy verdim...:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29

Alýntý musaka92 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    aynen katýlýyorum.. Yayýnlanmasýndan zarar görecek kýsým Çocuklar.. Haberlerde izledim. Bi çocuk ben Deliyürek Miroðluyum Biri demiþ ben polat alemdar. ikisi kavgaya tutuþmuþlar.Bu kendisini miroðlu zanneden küçük býcaklamýþ polatý . Yani durum vahim diye bende o þýkka oy verdim...:45:
    Bizim gençliðimizde her hafta pazar günleri kovboy filimleri olurdu. Kovboylar kýzýlderilileri öldürürlerdi. Herkes izlerdi ama çýkýp kovboy olan çocuk bir diðerini öldürmezdi. Yoksa zamane çocuklarý deðiþti mi veya aileleri yeterli aile terbiyesi mi veremiyor. (Bu iþin diðer boyutu tabi.)

Bence yayýnlanmasýnda en çok zarar görecek kesim. Çünkü terör olaylarýný günümüzde yeni yetiþen gençler pek bilmiyor. (Eskinden nerde öyle þehirin göbeðinde eylem yapabilecek. Þimdi avrupa uyum yasalarý diye nerdeyse T.B.M.M. de eylem yapacaklar.) Bu filim sayesinde bence gençlerin büyük çoðunluðu gerçekleri öðrenecekti. Daða gönderilecek gençleri kandýrmak zorlaþacaktý. (Bizim haber izleme, gazete ve kitap okuma gibi alýþkanlýðýmýz olmadýðýndan genelde filim veya dizi izliyoruz.)
    Konu 007kaya tarafýndan (19-03-2007 Saat 04:29 ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri