Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisinin Dizisinin Yayýndan Kaldýrýlmasýnýn En Etkili Sebebi Nedir

Katýlýmcý sayýsý
381. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Siyaset

165 43.31%
  • Yapýmcý

7 1.84%
  • Rtük

64 16.80%
  • Show Tv

18 4.72%
  • Karþý Cýkan Eleþtirmenler(Aydýn Kesim)

54 14.17%
  • Yayýnlanmasýndan Zarar Görecek Kesim(Çýkarlarýna zarar gelecek kesim)

187 49.08%
  • Diðer Etkenler

37 9.71%
Birden fazla seçeneðe oy verilebilir.
Sayfa 8/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon
93 sonuçtan 71 ile 80 arasý

Konu: Kurtlar Vadisinin Dizisinin Yayýndan Kaldýrýlmasýnýn En Etkili Sebebi Nedir

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bana göre Yayýnlanmasýndan Zarar Görecek Kesim
    Buna bir açýklama getirilirse ya da daha açýk yazýlýrsa iyi olacak.Ben de bu gruba giriyorum ama sebebi ne siyaset,ne Kürtçülük-Türkçülük nede baþka birþey.Eski mesajlarýmý inceleyen görür.Bu tür dizilerden sonra benim mahallede en az 5 polat alemdar,mehmet,çakýr türedi...
    Bu þýk hangi manada yazýldý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence devam etmeliydi benim fikrim saygýlar

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ExCaLiBuR Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Buna bir açýklama getirilirse ya da daha açýk yazýlýrsa iyi olacak.Ben de bu gruba giriyorum ama sebebi ne siyaset,ne Kürtçülük-Türkçülük nede baþka birþey.Eski mesajlarýmý inceleyen görür.Bu tür dizilerden sonra benim mahallede en az 5 polat alemdar,mehmet,çakýr türedi...
    Bu þýk hangi manada yazýldý?
    Adý üzerinde Zarar görecek kesim...sizede bu þekilde zararý dokunuyorsa sizde o gruba giriyor oluyorsunuz...

ne o mahalledeki çocuklar raconmu kesiyor yoksa...

evet malesef kendi kiþiliðini bulamamýþ...kendisine ait kiþilik oluþturamamýþ insanlar bu tür sapmalara giriyorlar...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TARANTÝNO Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ne o mahalledeki çocuklar raconmu kesiyor yoksa...
    Racon kesilecek yaþý devirdik be dostum..
    Alýntý TARANTÝNO Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kendisine ait kiþilik oluþturamamýþ insanlar bu tür sapmalara giriyorlar...
    En büyük iki sebep.
    1.Anne babanýn cahilliði.
    2.TV

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþým düzeltme yapýn orda eleþtirmenler parantez içinde aydýn kesim denilmiþ onlarmý aydýn biz karanlýk.Aydýn kesim yerine karanlýk kesim olarak deðiþtiriniz.Tþk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

slm ne polat.mehmet.cakır dızılerden dolayı cıkmaz arkadasım zaten turk mılletının kanında vardır polatlık kım ne derse desın bu dızıden zarar gorecek kesım baltaladı dızıyı kımılerının ısıne gelmedı galıba neyse yaradana emanet olun.....!!

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý forewer43 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþým düzeltme yapýn orda eleþtirmenler parantez içinde aydýn kesim denilmiþ onlarmý aydýn biz karanlýk.Aydýn kesim yerine karanlýk kesim olarak deðiþtiriniz.Tþk
    Adlarý öyle anýldýðý için öyle yazýldý...yoksa bizde biliyoruz çoðunun Kara Cahil olduðunu...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 bu iþler bizi aþar

:49: icerde bizim bilemediðimiz sýr olarak kalmasý gereken iþler olabilir o yüzden yanlýþ söz söylememek gerekir bana göre teþekkürler.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Adlarý öyle anýldýðý için öyle yazýldý...yoksa bizde biliyoruz çoðunun Kara Cahil olduðunu...
    Onun yerine meyhanelerden ülkeyi kurtarmaya çalýþan entel dantel takýmý deyin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yayýnlanmasýndan Zarar Görecek Kesim(Çýkarlarýna zarar gelecek kesim) olarak eklendi yanlýþ anlaþýlmasýn diye

Kolay gelsin...

Sayfa 8/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri