arkadaşlar dersimizin adı kız kaçırma sanatı ve size kızı kaçırırken gerekli olan malzemeleri anlatacağım.... başlıyalım........

malzemeler.......

1:adet kız:efendim şimdi adındanda anlaşılacağı gibi önce bize lazım olan bir adet kaçırılmaya ikna edilmiş kız. ikna edilmiş kızın kilolu olmamasına dikkat etmelisiniz aksi taktirde baya bir zorluk çekersiniz.yaşınında 18 in üzerinde olması na dikkat edin yoksa bazı sorunlar çıkabilir benden birde tavsiye ( kaçırmışken güzel olsun uğraştığınıza deysin)...............

1:adet çuval:Yuh artık demenin bir manası yok..Her operasyonun bir tescili flaması veya bayrağı olduğu gibi kız kaçırmanında bir adabı, bir raconu vardır ki bu işinde amblemi çuvaldır.Yanlız bir kaç arkadaşımız bana maillerinde söylemişler "Kız çuvala sığmıyor" diye.. Efenim seçilen çuvalın boş çuval olmasına özen gösterin... İçi un dolu bir çuvala elbetki sokamazsınız kızcağızı.Oldu olcak sokmadan önce yumurtaya bandırında pişi yaparsınız..

1: adet sopa:sopa ne için gerekli diye içinizden soruyorsunuz , şimdi sopa bu kullanılması gereken yerler vardır. mesela kızın abisi her kız kaçırmada olduğu gibi oda iri yarıdır tabi birde kızın babası vardır ama ona vurmanızı tavsiye etmem çünkü bende bir gün baba olacağım ....

1: adet ev: evet en önemli ve ihtiyaç duyulacak şey kız dıışarda kalmasın ama tavsiyem evin önceden temizlenmesi ve gereken her şeyin evde bulundurulmasıdır.unutmayın ev kızın akrabaları tarafından bilinmemesi gereken bir yer olması.....

1:adet etit alkol:şimdi diyeceksiniz ikna edilmiş bir kız için neden etit alkol götürüyoruz sebebi açıktır bazı kızlar heyecandan olacakki son nda kıvırırlar sizde böyle bir şey olduğunda kullanacağınız şey baştada söylediğim gibi kızın kilosona bu yüzden dikkat edin yoksa mazzallah bel fıtığı falan olursunuz ha etit alkol bulamadınızmı buldunuzda pahalımıydı ozaman sopayı devreye sokacaksınız yalnız dikkat edin vurduğunuz yere...

1: adet arkadaş:burada arkadaşın önemi size yardım edeceğinden diğil arkadaşın orada bulunmasının tek amacı hani olurda vaz geçmeye kalkarsınız işte arkadaş orada devreye girip size gereken miktarda gaz verecektir...

1:adet çelik yelek:çelik yelek nedir ne işe yarar hepiniz biliyosunuz çelik yelek size kızı kaçırdınız olaki abisi veya babası izinizi buldu yani size o anda damat diyecek hali yok o yüzden önemli bir malzemedir tabi isterseniz 2 adet yapıp birtanede kız için alabilirsiniz....

1:adet tanıdık polis:tabi bu isteğe bağlı yok ben olanlara katlanırım ben torpil istemem derseniz gerekmez ama yinede tavsiyee

yapılışı::

Efenim önceden ikna edilmiş ve hali hazırda beklemekte olan kız arkadaşımızın evinin ve çevre mahallelinin, olaydan bir hafta önce takibe alınması gerekmektedir...
bu işlemler bitikten sonra yapılması gereken fazla bir şey kalmıyor siz sadece tarihi belirleyeceksiniz .
bu arada abartıpta yok tünel kazayım yok karagümrük gibi yakayım triplerine girmeyin gerek yok.
kızı uyandırmak için ebabül kuşu takliti yapa bilirsiniz kızda eşşek diil anlar tabii..
kız uyandıktan sonra kızı önceden yanımızda bulundurduğumuz 1adet çuvalımızın içerisine yerleştiriyoruz dikkat edin çuval delik olmasın mazallah yolda düşer falan... kız önemli diil emeğe yazık....
işlemler bittikten sonra bulunduğunuz yerden hızla uzaklaşın..
sonramı orası artık size kalmış ....

böylelikle kız kaçırma operasyonumuz bitmiştir

not:18 yaşından küçüklerin denemesi yasaktır..... Alıntıdır...