Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
107 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Paraya sıkışırsanız beni Arayın

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı COEMAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla işin zor takip cihazı var uydudan izleniyorsun ona göre nereye kaçarsan kaç peşinde olacağız cabbari kararlı söylemedi deme abi şansın yok
    250.000 Dolar vereyim halledelim. Düşün yakamdan.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi tamamını istiyoruz sıkıntıdan kurtaracağız seni daha ne istiyorsun bak güzel formül bulduk kesin çözüm sana 3- 5 dolar bırakırız merak etme:45:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı COEMAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    abi tamamını istiyoruz sıkıntıdan kurtaracağız seni daha ne istiyorsun bak güzel formül bulduk kesin çözüm sana 3- 5 dolar bırakırız merak etme:45:
    Size 250.000 Dolarda yok artık. Gözünüz doysun. 150 tane koruma tutuyorum. Hadi sıkıysa gelin. Para bende.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ZEGO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Size 250.000 Dolarda yok artık. Gözünüz doysun. 150 tane koruma tutuyorum. Hadi sıkıysa gelin. Para bende.
    az kaldı gece iş tamam bizden söylemesi şu andan itibaren irtibatımız kopacak 150 koruma bize vız gelir sölemedi deme sana iyi nöbetler hatlar kopuk kopuk oldu artık yazamayacağız buraya kadarmış söke söke alacağız o parayı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla bize para kalmadı sömürdünüz adamı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zego usta bana 15.000 YTL gönderirmisin? nerede ve daha detaylı bilgi istiyorsanız özel mesaj gönderebilirsiniz. tabii eğer bu konuda gerçekten ciddiyseniz.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dogannec Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zego usta bana 15.000 YTL gönderirmisin? nerede ve daha detaylı bilgi istiyorsanız özel mesaj gönderebilirsiniz. tabii eğer bu konuda gerçekten ciddiyseniz.
    Tabiki ciddiyim. Ciddi olmazmıyım. Benim dünya malında gözüm yok artık. Mars taki mallara bakacağım. Bu akşam saat 21:00 i gösterdiğinde kapının önüne bak, James Bond çanta göreceksin. Her şey gönlünce olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sende Haklisin.!!!! Bu DÜnyada Helede Ülkemİzde Ne Kadar Çok Dalga GeÇİlecek Zavallilar Ve DeĞİl Mİ? Onlarin Duygulariyla Oynamak Kadar GÜzel Bİr Şey Var Mi?!!!!!! Anliyorum Buradakİ Mallari Biraktin Mars Takİ Mallarla Dalga GeÇeceksİn.
    Sende Haklisin Bİrader Sende.!!!!!!!!!
    Eyvallah.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dogannec Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sende Haklisin.!!!! Bu DÜnyada Helede Ülkemİzde Ne Kadar Çok Dalga GeÇİlecek Zavallilar Ve DeĞİl Mİ? Onlarin Duygulariyla Oynamak Kadar GÜzel Bİr Şey Var Mi?!!!!!! Anliyorum Buradakİ Mallari Biraktin Mars Takİ Mallarla Dalga GeÇeceksİn.
    Eyvallah.
    Siz Zego dayıyı tanımıyorsunuz gönlü boldur...keşke imkanı olsa gerçekten...kesinlikle bayram şekeri gibi dağıtır...bu kadar alınmanıza gerek yok...hayali bile güzel oluyor...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eyvallah.
    Tamamen geyik olduğu apaçık olan bu konuya ciddi anlamda dalış yapmışsın. Kimsenin kimseyle dalga geçtiği yok. Sıkıntıların var galiba yeğenim. İstersen paylaşabilirsin.

Sayfa 4/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri