Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
107 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Paraya sıkışırsanız beni Arayın

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Daha Mehmetin kepçe gelmedi...paraları hemen bitirmeseydin...bırakmaz peşini...bak demedi deme...
    Kepçeyi almış bugün. Tutturdu çatal bıçak takımıda yolla diye.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla benim kepçeye ihtiyacım yok para gelince beni kimse durduramaz ama bittiği zaman ayvay yerim en yisi ben almayayım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Daha Mehmetin kepçe gelmedi...paraları hemen bitirmeseydin...bırakmaz peşini...bak demedi deme...
    yok abi ya göndere göndere bulgur pilavı kepçesini yollamış kendisine dedimki madem kepçeyi yollamışsın bari birer tanede çatal bıçakta yollada bi işime yarasınlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ZEGO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kepçeyi almış bugün. Tutturdu çatal bıçak takımıda yolla diye.
    çatal bıçaklar kepçe gibi paslı olmasın be abi çok kalbimi kırdın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Demekki herkesin paraya çok ihtiyacı var. EN çok hareket gören topiklerden birisi bu.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çatal bıçaklar kepçe gibi paslı olmasın be abi çok kalbimi kırdın

Azıcık pas olayını bu kadar büyütme Mehmet. Kalaylatsan cillop gibi olur. Çatal kaşık takımını aynı kargoya verdim. En fazla 3 yıl kullanılmış. O yüzden pas görmeyeceksin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ZEGO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Azıcık pas olayını bu kadar büyütme Mehmet. Kalaylatsan cillop gibi olur. Çatal kaşık takımını aynı kargoya verdim. En fazla 3 yıl kullanılmış. O yüzden pas görmeyeceksin.

men sene minlerce teşeğğür etmeğ isterdim amma etmirem mene gönderdiğin kepçeğide çağlatalida wede bıçağida begenmirem çünki ureyimi kırmişsın

nort ?
    uregimi kaznamak istirsen mene açilen min kepçe pere gondermeni beklirem

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    men sene minlerce teşeğğür etmeğ isterdim amma etmirem mene gönderdiğin kepçeğide çağlatalida wede bıçağida begenmirem çünki ureyimi kırmişsın

nort ?
    Allah allah. Hayret verici bir olay. Kepçe takımını 2. el olarak azeri bir aileden satın almıştım. Yoksa yıkamadanmı kullandın Mehmet. Maalesef 1 ay azerice konuşacaksın. Allahtan sana Afrikada yerlilerden aldığım tahta kaşıkları yollamamışım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah allah. Hayret verici bir olay. Kepçe takımını 2. el olarak azeri bir aileden satın almıştım. Yoksa yıkamadanmı kullandın Mehmet. Maalesef 1 ay azerice konuşacaksın. Allahtan sana Afrikada yerlilerden aldığım tahta kaşıkları yollamamışım.
    ah abi yaşlamak en yakın duşmandır bize ilk önce saçı alır sonra havızayı sende atalarımızın sözlerini unutup kediyi kasap minnoşuda hemşire yaptın be abi azeri kaşığıyla azerimi olunur beha
    zamandan kazan abi azeri notunuda oku untmayasın

nort ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mehmet hayırlı olsun azeri çatal bıçak takımın
    Ehmedé Xane

Sayfa 7/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri