Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
107 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Paraya sıkışırsanız beni Arayın

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dogannec Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sende Haklisin.!!!! Bu DÜnyada Helede Ülkemİzde Ne Kadar Çok Dalga GeÇİlecek Zavallilar Ve DeĞİl Mİ? Onlarin Duygulariyla Oynamak Kadar GÜzel Bİr Şey Var Mi?!!!!!! Anliyorum Buradakİ Mallari Biraktin Mars Takİ Mallarla Dalga GeÇeceksİn.
    Sende Haklisin Bİrader Sende.!!!!!!!!!
    Eyvallah.
    Tamamen geyik olduğu apaçık olan bu konuya ciddi anlamda dalış yapmışsın. Kimsenin kimseyle dalga geçtiği yok. Sıkıntıların var galiba yeğenim. İstersen paylaşabilirsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ZEGO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Beni çok duygulandırdın Mehmet. Başkaları gibi değerli şeyler istemeyerek ne kadar gönlü açık bir insan olduğunu gösterdin. Kepçe öylemi. Al be içimden geldi sana kepçe takımı gönderiyorum. Kargoya verildi.:45:

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

kargodan demin geldimde daha ortada bişi yok kargoda bekleyen tanıdık isimlerde vardı TARANTİNO tiker COEMAR akcayhalil HAKAN44 renegade ve yüzünü gizleyen bir kaç kişi daha vardı onları tanıyamadım

bak abicim bizimle alay ediyorsan bilelim sonna çok geç olabilir şimdi bidaha gidiyom kargoya halada gelmemişse bi kepçe pardon paralar sonucunada katlanırsın artık :46:
    Konu Mehmet Kaynaklı tarafından (20-03-2007 Saat 11:11 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kargodan demin geldimde daha ortada bişi yok kargoda bekleyen tanıdık isimlerde vardı TARANTİNO tiker COEMAR akcayhalil HAKAN44 renegade ve yüzünü gizleyen bir kaç kişi daha vardı onları tanıyamadım

bak abicim bizimle alay ediyorsan bilelim sonna çok geç olabilir şimdi bidaha gidiyom kargoya halada gelmemişse bi kepçe pardon paralar sonucunada katlanırsın artık :46:
    Dayı bana göndermiş bile...yoksa sana haala göndermemişmi...yaw Mehmet sen isteye isteye kocam kepçe istersen kargosuda geçikir elbet...bekle gelir yavaş yavaş...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[quote=mehmet;138758]
    Alıntı ZEGO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Beni çok duygulandırdın Mehmet. Başkaları gibi değerli şeyler istemeyerek ne kadar gönlü açık bir insan olduğunu gösterdin. Kepçe öylemi. Al be içimden geldi sana kepçe takımı gönderiyorum. Kargoya verildi.:45:

Siz hangi kargoya gittiniz. Ben dün akşam Yurt içi Kargo dan gelen çocuğa teslim ettim paralarla senin kepçe takımını. Hatta bana " Abi merak etme yarın sabah ellerinde olur " dedi. Hatta işi sağlama alıp çocuğun resminide aldım. Ne olur ne olmaz diye.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kim çekti ula benim yatak odasını ayıp denen birşey var görgüsüzlüğü hiç sevmem
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=ZEGO;138770]
    Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Siz hangi kargoya gittiniz. Ben dün akşam Yurt içi Kargo dan gelen çocuğa teslim ettim paralarla senin kepçe takımını. Hatta bana " Abi merak etme yarın sabah ellerinde olur " dedi. Hatta işi sağlama alıp çocuğun resminide aldım. Ne olur ne olmaz diye.

parayı vere vere CABBARİYEMİ verdin be abi gelmez o paralar artık sen iyisimi bi kepçe daha söle

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kim çekti ula benim yatak odasını ayıp denen birşey var görgüsüzlüğü hiç sevmem
    Hala uyanamadın galiba Cabbar efendi. Ne senin yatak odası. Benim yıllardır biriktirdiğim paralarım onlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dayı bana göndermiş bile...yoksa sana haala göndermemişmi...yaw Mehmet sen isteye isteye kocam kepçe istersen kargosuda geçikir elbet...bekle gelir yavaş yavaş...
    gönderdim diyor ama :49: aldında peki kargoda ne işin vardı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hala uyanamadın galiba Cabbar efendi. Ne senin yatak odası. Benim yıllardır biriktirdiğim paralarım onlar.
    sorma dayı bu aralar kendimizi bir uykuya kaptırdık uyandırana aşk olsun
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gönderdim diyor ama :49: aldında peki kargoda ne işin vardı
    Hiççç ben sadece senin kepçeyi merak ettiğim için oradaydım...

Sayfa 5/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri