Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 11/11 İlkİlk ... 234567891011
107 sonuçtan 101 ile 107 arası

Konu: Paraya sıkışırsanız beni Arayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış yaa fazla yorumyok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ayyy Hayal Kurmak Güzel Bişey : ) )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sole 30 milyar yolasan makbule geçerdi, ev için çektiğim banka kredimi kapatırdım:=), ama espirisi bile güzeldi yinede saol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla parayı geçin paslaşmalar mükemmel arkadaşlar
    Bana Ümit Bağlama Ben Toprağa Sözlüyüm....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam bana da biraz gönderirseniz sevinirim Başbakanın oğlunun gemisini alacam ki artık kimse ona laf edemesin başbakanın oğlunun bu yaşta gemisi var diye ne kadar diye sorma geminin değerini öğrenemedim onuda forumda araştırır yazan arkadaşlardan öğrenirim sen ilk etapta 10.000.000 $ gönder bu paraya alırız herhalde olmaz sa üstünü bi havale daha yaparsın hayırların için teşekkürler ama sen EVET de (parayı verceğine dair)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Para para para

para ile işim olmaz hocam benim için insanlık önemli gerisi boşş...:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkdaşlar iyi diyorsunuz güzel diyorsunuz hayal kurmakla ama en önemli olayı pas geçiyorsunuz ve atlıyorsunuz.. Düşünün ki yazdığınız hayal ettiğiniz tüm olaylar gerçek oldu. Ama sadece ve sadece bir parmağınızı kaybettiniz..... Ne önemi var?? Zaten elimizdeki zenginlikleri göremediğimiz için mutluluğu BİR ÖMÜR BOYU erteliyoruz.. Ve elimizdeki zenginlikleri (Gençlik, sağlık, vs..) her kaybedişimizde onlar bizdeyken ne kadar zengin olduğumuzu farkedip ah çekiyoruz ama nafileeee.... Gitttiiiii... İşte bu yüzdendir ki daha gitmeden kıymet bilelim, şükredelim.. Kıymet bilelim; şükredelim... Kıymet bilelim; şükredelim.. Ve dünya zengiklikleri için de bu kadar umutsuzluğa kapılmak da yanlış bence.. Ya herşey elinde olan ALLAH var! Adam gibi hayırlısını istersek ve adam gibi çalışırsak, hakkımızda hayırlıysa neden olmasın ki.. Ve tabiki istediğimize ulaştığımızda da şükrü unutmayarak... Saygılarımla...

Sayfa 11/11 İlkİlk ... 234567891011

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri