Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon
107 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Paraya sýkýþýrsanýz beni Arayýn

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý COEMAR Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    valla iþin zor takip cihazý var uydudan izleniyorsun ona göre nereye kaçarsan kaç peþinde olacaðýz cabbari kararlý söylemedi deme abi þansýn yok
    250.000 Dolar vereyim halledelim. Düþün yakamdan.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

abi tamamýný istiyoruz sýkýntýdan kurtaracaðýz seni daha ne istiyorsun bak güzel formül bulduk kesin çözüm sana 3- 5 dolar býrakýrýz merak etme:45:

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý COEMAR Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    abi tamamýný istiyoruz sýkýntýdan kurtaracaðýz seni daha ne istiyorsun bak güzel formül bulduk kesin çözüm sana 3- 5 dolar býrakýrýz merak etme:45:
    Size 250.000 Dolarda yok artýk. Gözünüz doysun. 150 tane koruma tutuyorum. Hadi sýkýysa gelin. Para bende.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ZEGO Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Size 250.000 Dolarda yok artýk. Gözünüz doysun. 150 tane koruma tutuyorum. Hadi sýkýysa gelin. Para bende.
    az kaldý gece iþ tamam bizden söylemesi þu andan itibaren irtibatýmýz kopacak 150 koruma bize výz gelir sölemedi deme sana iyi nöbetler hatlar kopuk kopuk oldu artýk yazamayacaðýz buraya kadarmýþ söke söke alacaðýz o parayý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla bize para kalmadı sömürdünüz adamı

Kullanýcý Bilgi Menüsü

zego usta bana 15.000 YTL gönderirmisin? nerede ve daha detaylý bilgi istiyorsanýz özel mesaj gönderebilirsiniz. tabii eðer bu konuda gerçekten ciddiyseniz.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý dogannec Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    zego usta bana 15.000 YTL gönderirmisin? nerede ve daha detaylý bilgi istiyorsanýz özel mesaj gönderebilirsiniz. tabii eðer bu konuda gerçekten ciddiyseniz.
    Tabiki ciddiyim. Ciddi olmazmýyým. Benim dünya malýnda gözüm yok artýk. Mars taki mallara bakacaðým. Bu akþam saat 21:00 i gösterdiðinde kapýnýn önüne bak, James Bond çanta göreceksin. Her þey gönlünce olsun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sende Haklisin.!!!! Bu DÜnyada Helede Ülkemİzde Ne Kadar Çok Dalga GeÇİlecek Zavallilar Ve DeĞİl Mİ? Onlarin Duygulariyla Oynamak Kadar GÜzel Bİr Şey Var Mi?!!!!!! Anliyorum Buradakİ Mallari Biraktin Mars Takİ Mallarla Dalga GeÇeceksİn.
    Sende Haklisin Bİrader Sende.!!!!!!!!!
    Eyvallah.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý dogannec Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sende Haklisin.!!!! Bu DÜnyada Helede ÜlkemÝzde Ne Kadar Çok Dalga GeÇÝlecek Zavallilar Ve DeÐÝl MÝ? Onlarin Duygulariyla Oynamak Kadar GÜzel BÝr Þey Var Mi?!!!!!! Anliyorum BuradakÝ Mallari Biraktin Mars TakÝ Mallarla Dalga GeÇeceksÝn.
    Sende Haklisin BÝrader Sende.!!!!!!!!!
    Eyvallah.
    Siz Zego dayýyý tanýmýyorsunuz gönlü boldur...keþke imkaný olsa gerçekten...kesinlikle bayram þekeri gibi daðýtýr...bu kadar alýnmanýza gerek yok...hayali bile güzel oluyor...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sende Haklisin.!!!! Bu DÜnyada Helede ÜlkemÝzde Ne Kadar Çok Dalga GeÇÝlecek Zavallilar Ve DeÐÝl MÝ? Onlarin Duygulariyla Oynamak Kadar GÜzel BÝr Þey Var Mi?!!!!!! Anliyorum BuradakÝ Mallari Biraktin Mars TakÝ Mallarla Dalga GeÇeceksÝn.
    Sende Haklisin BÝrader Sende.!!!!!!!!!
    Eyvallah.
    Tamamen geyik olduðu apaçýk olan bu konuya ciddi anlamda dalýþ yapmýþsýn. Kimsenin kimseyle dalga geçtiði yok. Sýkýntýlarýn var galiba yeðenim. Ýstersen paylaþabilirsin.

Sayfa 4/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri