Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 6/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon
107 sonuçtan 51 ile 60 arasý

Konu: Paraya sýkýþýrsanýz beni Arayýn

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

o odayý satýn almak istiyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý DJ VoLkAn Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    o odayý satýn almak istiyorum
    kahire kýralý suudi þeyhhi petrol kralý adanalý pamuk kralý alamadýlar sen nasýl alacaksýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

zego dayı kara paramı haklıyosun yoksa. bu değirmenin suyu nerden geliyor. mazallah hesabını sorarlar haberin olsun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla bana bir ferrari 599gtb fiorano alýrsan yeter kardeþim.tabi 500.000 euro yersen yolla oldumu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

banada bizamet 200 bin dolar veya euro yeterli bitane telefon bayi acicam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya gönlünden ne koparsa artýq aðanýn eli tutulmaz yap bi iyiliq

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Usta ben kendim için istemiyorum bu nedenle rakam belirmeyeceğim gönlünden koptuğu kadar verirsen başımızdaki bazı siyesilere dağıtım yapacağım belki gözleri doyarda çekip giderler başımızdan yerlerine adam gibi iş bilen,yapan vicdanlı birileri gelir,
    Bu ülkede yıllardır kendi yakınlarına özel kanun çıkaran vekiller, nedense hastane köşelerinde emekli gelirinden başka maddi geliri olmayan yaşlı insanlara kanser ilacını bile vermeyip ölmeye terk ediyorlar,
    Siz hiç emekli olduğu halde kanser ilacını devlet vermediği için çaresizlikten yakınlarının göz göre göre ölmesini bekleyen o çaresiz insanları gördünüzmü ?
    Ama milletin parasıyla futbol takımı kurmaktan tutun özel harcamalarına kadar herşeye para saçan siyasileri hergün görüyorsunuzdur....

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bbulent Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Usta ben kendim için istemiyorum bu nedenle rakam belirmeyeceðim gönlünden koptuðu kadar verirsen baþýmýzdaki bazý siyesilere daðýtým yapacaðým belki gözleri doyarda çekip giderler baþýmýzdan yerlerine adam gibi iþ bilen,yapan vicdanlý birileri gelir,
    Bu ülkede yýllardýr kendi yakýnlarýna özel kanun çýkaran vekiller, nedense hastane köþelerinde emekli gelirinden baþka maddi geliri olmayan yaþlý insanlara kanser ilacýný bile vermeyip ölmeye terk ediyorlar,
    Siz hiç emekli olduðu halde kanser ilacýný devlet vermediði için çaresizlikten yakýnlarýnýn göz göre göre ölmesini bekleyen o çaresiz insanlarý gördünüzmü ?
    Ama milletin parasýyla futbol takýmý kurmaktan tutun özel harcamalarýna kadar herþeye para saçan siyasileri hergün görüyorsunuzdur....
    Çok haklýsýn kardeþim. Eðer basiretsiz Siyasiler gerçekten çekip gidecekse sana verdim gitti tüm paralarý. Tansu ya sakýn verme bir sürü yalýsý var.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ZEGO Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Çok haklýsýn kardeþim. Eðer basiretsiz Siyasiler gerçekten çekip gidecekse sana verdim gitti tüm paralarý. Tansu ya sakýn verme bir sürü yalýsý var.
    Daha Mehmetin kepçe gelmedi...paralarý hemen bitirmeseydin...býrakmaz peþini...bak demedi deme...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TARANTÝNO Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Daha Mehmetin kepçe gelmedi...paralarý hemen bitirmeseydin...býrakmaz peþini...bak demedi deme...
    Kepçeyi almýþ bugün. Tutturdu çatal býçak takýmýda yolla diye.

Sayfa 6/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri