REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Kanal 7 reklamları cok sıkmaya başladı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    boşverin arkadaşlar.seyretmeye değecek bi kanal değil.çünkü taraflı ve 'birilerine' sempatizan bir medya kuruluşunun yeri bence sadece çöp tenekesidir.hatta üstüne kireç falan dökün.koku yapmasın.
    ozaman sen tv seyretme çünkü taraflı olmayan bir tv kanalı yok.bunu kanal 7ye indirgeme.taraflı tarafsız tartışmasına girersen en çok taraf tutan gana habertürk tür.
    ayrıca zaten kanalın biri bişey çıkardımı digerlerinede virus gibi bulaşıyor.örnegin sın 2,3haftadır haberlere reklam konuluyor ve habere 7dk kaldı diye bir saat koyuıyorlar.bunu ilk kanal d başlattı digerlerinede bulaştı.ana habere magazin koyan ilk kanalda show tv dir oda bulaştı.tek kelime ile rezillik.hadi sadece biz izlesek kendiçimizde rezil oluruz ama turksatı avrupa asya ve orta dogunun buyuk kısmı izliyor.bu kanallar turkiyeyi çok yanlış tanıtmaktadır.herkes turkiyeyi magazinle yatıp kalkan birbirlerine hakaret eden ünlülerle tanıyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en taraf tutan kanal kanaltürk tür adına yakışmayacak sekilde askeri ve başbakan hakkında cok iftira ediyor türk orduuna ve başbakana olur olmaz şeylr söyleyen benim nazarımda roj tv den farkı yok ama biz izlemiyoruz ben kanalı uydu makinamdan bile sildim kısacası izleyip izlememek insanın kendi elinde sevmiyorsan izlemessin okdar basit bence kanal 7 de cok güzel programlar var sayın SEKAN YILMAZ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biara radyosu vardı hala varmı bilmem onu bile sildim ben...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar tüm kanallarda reklam standartları aynıdır buda "3984 Sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayınlar Hakkında Kanun" doğrultusunda yapılır.

RTÜK kanuna göre

Reklamların Yerleştirilmesi

Madde 21-Reklamlar program arasına yerleştirilir. Programın bütünlüğü, değeri ve hak sahiplerinin hakları zedelenmeyecek biçimde bir program içine de yerleştirilebilir.

Birbirinden bağımsız bölümleri olan programlarda veya spor programları ile benzer yapıda aralar içeren olay ve gösteri programlarında, sadece bölüm veya devre aralarına yerleştirilebilir. Reklamlar arasında en az yirmi dakika süre bulunmalıdır.

Konulu filmlerin veya televizyon filmlerinin (diziler, eğlence programları ve belgeseller hariç) süreleri kırbeş dakikadan fazla olması halinde, her kırkbeş dakikalık süre sonunda bir kez olmak üzere reklam için kesinti yapılabilir. Film kırkbeş dakikadan fazla ise kırkbeş dakikadan sonraki zamanda her yirmi dakika aralıkla reklam yerleştirilebilir.

Hiçbir din tören yayınına reklam alınamaz. Haber bültenleri, güncel programlar, çocuk programları otuz dakikadan kısa oldukları takdirde reklamla kesilemezler.

Her türlü yayında gizli reklam yapılması yasaktır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu ülkede neyin standartını bıraktıkki, kanalların reklam standartı olsun. Hele bu tür kanalların amaçları cennet-cehehennem sizlere, yeşil dolarlar bize olduktan sonra üstüne üstlük öcülü böcülü dizilerle milleti uyutmaya çalışmalarınıda göz önüne alırsanız varın siz hesaplayın tehlikenin boyutunu. Zaten milletin kutsal dini inançlarını ve paralarını sömürerek kurulan bu tür kanallardan başka ne bekliyorsunuz ki? O dolandırıcılardan biri şimdilerde başka bir haber kanalında bendöneğim diyerek programlar yapmakta. Velhasıl arkadaşlar kumanda elinizde seyretmezsiniz olur biter.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hunturks Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ozaman sen tv seyretme çünkü taraflı olmayan bir tv kanalı yok.bunu kanal 7ye indirgeme.taraflı tarafsız tartışmasına girersen en çok taraf tutan gana habertürk tür.
    ayrıca zaten kanalın biri bişey çıkardımı digerlerinede virus gibi bulaşıyor.örnegin sın 2,3haftadır haberlere reklam konuluyor ve habere 7dk kaldı diye bir saat koyuıyorlar.bunu ilk kanal d başlattı digerlerinede bulaştı.ana habere magazin koyan ilk kanalda show tv dir oda bulaştı.tek kelime ile rezillik.hadi sadece biz izlesek kendiçimizde rezil oluruz ama turksatı avrupa asya ve orta dogunun buyuk kısmı izliyor.bu kanallar turkiyeyi çok yanlış tanıtmaktadır.herkes turkiyeyi magazinle yatıp kalkan birbirlerine hakaret eden ünlülerle tanıyor...
    valla bey kardeşim ben zaten bahsettiğin kanalları bırak neredeyse cnbc-e dışında hiç bi türk kanalını seyretmiyorum.eğer hepsi birbirine benziyosa-ki siz öyle diyosunuz-acizane tavsiyem türksat çanağınızı başka bi uyduya dönderin.en azından çeşitlilik görürsünüz....selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar konuyu tartışmaya sürüklemeyelim. sonra neden paylaşım hakkı sınırloı oluyo die soruyorsunuz biribirmizi kırmayalım.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı renegade Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar dikkat edin kanal 7 de bir film veya programda her 20 dk bir 10 dk reklam cıkıyor bu kadarıda olmaz deli ediyor bu kanal beni sizde farkettinizmi gece veya gunduz farketmiyor her 20 dk bir 10-15 dk reklam koyuyorlaR
    Evet ama rtük kararı ile her 20 dakkada 8 dk reklam.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri