REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: digiturk ve turksat bir arada olurmu?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart digiturk ve turksat bir arada olurmu?

digiturk'un 9,90 paketine uye olup.catıdaki turksat anteni ile birleştirip ikisini birden izleme şansım varmı?teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı jeanpoul35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    digiturk'un 9,90 paketine uye olup.catıdaki turksat anteni ile birleştirip ikisini birden izleme şansım varmı?teşekkürler

arkadaşım tam olarak konuyu açarmısın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

digiturk yeni kampanyası olan;(9,90)normal bir uydu alıcı veriyor.24 ay sonra senin olan recevier.o recevier normal turksat antenide bağlanıp.hem digiturk kanalları hemde turksat kanalları izleme şansımız varmı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı jeanpoul35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    digiturk yeni kampanyası olan;(9,90)normal bir uydu alıcı veriyor.24 ay sonra senin olan recevier.o recevier normal turksat antenide bağlanıp.hem digiturk kanalları hemde turksat kanalları izleme şansımız varmı.

izlerisin arkadaşım cihazı görmedim ama sonuçta oda digital uydu alıcısı .Vercekleri uydu cihazı humax veya vesteldir büyük ihtimal seyredersin. sorun olmaz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkur ederim.cihaz vestel.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende var izliyorum disecq1,2 ile çok rahat izlersin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet izlersin arkadaşım bir sorun olmaz..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki bende bir şey sormak istiyorum benim çatıda 3 tane çanak var astra hotbird ve turksat uydularına ait bunların bağlı olduğu receiver oturma odasında duruyor ordan seyrediliyor benim odamda ise digitürk var cihaz yeni cihazlardan ve uydu yayınlarına uyumlu cihaz ben ne yapabilirm uydulardan birini kendi odama çekip digitürk cihazından yayınları izleyebilirm bir fikri olan varmı acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cebedexx Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki bende bir şey sormak istiyorum benim çatıda 3 tane çanak var astra hotbird ve turksat uydularına ait bunların bağlı olduğu receiver oturma odasında duruyor ordan seyrediliyor benim odamda ise digitürk var cihaz yeni cihazlardan ve uydu yayınlarına uyumlu cihaz ben ne yapabilirm uydulardan birini kendi odama çekip digitürk cihazından yayınları izleyebilirm bir fikri olan varmı acaba?
    izliyebilirsin dostum digtürkün cihazı bormal uydu alıcısı vestel mini dvb serisi sadece yandan kart giriş yeri var ama normal uydu cihazı olarakda kullanabilisiniz,yani cihaza normal bir uydu cihazı muamelesi yapıp birleştirmek istediginiz cihazı dayzek ile birleştirip izliyebilirsiniz...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgileriniz için teşekkür ederim en iyisi yarın bu işi halledeyim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri