Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Vista 0XE0000100 hatası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Giveup Vista 0XE0000100 hatası

merhaba arkadaşlar Xp yüklü bilgisayarıma vista ultumed yüklemek istedim ama 0XE0000100 hatası alıyorum çözüm için ne yapabilirim Hevesim gursagımda kaldı Lütfen ne yapabilirim arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı incitanesi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba arkadaşlar Xp yüklü bilgisayarıma vista ultumed yüklemek istedim ama 0XE0000100 hatası alıyorum çözüm için ne yapabilirim Hevesim gursagımda kaldı Lütfen ne yapabilirim arkadaşlar
    Sistemini Vista kurarken kurulumu yaparken X-P nin üzerine kurmayın.Aynen X-P kurargibi Vistayı kurmaya başlayınız.Kurulum esnasında Disk bölümü geldigi zaman Disk bölümüne girip Buradan C sürücüsünü bicimlendirip.Temiz bir kurulum yapınız.Bilgisayarınızın Ram 1 GB olsun.İşlemçinizin veri yolu en az 800MHZ olması bunları dikkat ederseniz.her hangi sıkıntı olmadan yüklemeyi yaparsınız.Yükleme esnasında bilgisayar tahminim 3-4 sefer açılıp kapanıyor.Vista kurulumu X-P den daha basit.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili adakoglu arkadaşım af edersiniz sorunumu söyle açıklamaya çalışayım Vistayı cdroma koyup bilgisayarı açıp kapatıyorum ama vistanın kurulum ekranı çıkmıyor. E den aç diyorum setup basıp beklerken bu hatayı alıyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri