Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Selamünaleyküm Arkadaşlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muzo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hoşgeldin kardeş kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş daha hala doru düzen düzelmedi geçmiş olsun
    teşekkür ederim üstat. aman nazara gelmeyelim tekrar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Uzun zamandır aranızda değildim arkadaşlar. Bilgisayarımdaki problem yüzünden sizlerden ayrı kaldım acaba muzonun ahımı tuttu ne.:49: ama içim içimi yedi doğrusu. sigaradan çok sizi arar oldum yav. tekrar aranızda olmaktan onur duyarım. saygılarımla herkese iyi çalışmalar.:45:

çalışmaya devam edelim.
    Kardeşim hoşgeldin bende dedim bu adam nereye gitti acaba bgizemi kızdı sandım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hoşgeldin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kardeşim hoşgeldin bende dedim bu adam nereye gitti acaba bgizemi kızdı sandım
    ayıp ediyorsun patron sizin gibi dostlarıma ben neden kızayım foruma giremedim diye nerdeyse su çiçeği çıkarıyordum.

Alıntı Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hoşgeldin...
    hoşbulduk üstat. tekrar aranızda olmak gerçekten çok güzel.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anyhony balık varmı bu sene nallıhanda bi hafta sonu misafirin olabilirim haberin olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anyhony balık varmı bu sene nallıhanda bi hafta sonu misafirin olabilirim haberin olsun
    üstat şu an itibariyle daha yürümedi ama 2 haftaya kadar olur. illa balıkmı olacak yani üstat sen gel kuzu çeviririz seninle herzaman beklerim üstat.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üstat şu an itibariyle daha yürümedi ama 2 haftaya kadar olur. illa balıkmı olacak yani üstat sen gel kuzu çeviririz seninle herzaman beklerim üstat.:45:
    bak şaka yapmam cıkar gelirim ona göre

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hoş geldin arkadaşım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bak şaka yapmam cıkar gelirim ona göre
    üstat yeterki gelmeden önce haber ver gerisini bana bırak. herzaman beklerim. gelmezsen ayıp olur zaten.

Alıntı SAFRAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hoş geldin arkadaşım...
    hoş bulduk arkadaşım.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstat yeterki gelmeden önce haber ver gerisini bana bırak. herzaman beklerim. gelmezsen ayıp olur zaten.
    heralde bizlerde gelirsek olur değil mi?

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri