Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Selamünaleyküm Arkadaþlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý muzo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hoþgeldin kardeþ kelin ilacý olsa kendi baþýna sürermiþ daha hala doru düzen düzelmedi geçmiþ olsun
    teþekkür ederim üstat. aman nazara gelmeyelim tekrar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý anthony99 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Uzun zamandýr aranýzda deðildim arkadaþlar. Bilgisayarýmdaki problem yüzünden sizlerden ayrý kaldým acaba muzonun ahýmý tuttu ne.:49: ama içim içimi yedi doðrusu. sigaradan çok sizi arar oldum yav. tekrar aranýzda olmaktan onur duyarým. saygýlarýmla herkese iyi çalýþmalar.:45:

çalýþmaya devam edelim.
    Kardeþim hoþgeldin bende dedim bu adam nereye gitti acaba bgizemi kýzdý sandým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hoşgeldin...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Kardeþim hoþgeldin bende dedim bu adam nereye gitti acaba bgizemi kýzdý sandým
    ayýp ediyorsun patron sizin gibi dostlarýma ben neden kýzayým foruma giremedim diye nerdeyse su çiçeði çýkarýyordum.

Alýntý Hakan44 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hoþgeldin...
    hoþbulduk üstat. tekrar aranýzda olmak gerçekten çok güzel.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

anyhony balık varmı bu sene nallıhanda bi hafta sonu misafirin olabilirim haberin olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý tike® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    anyhony balýk varmý bu sene nallýhanda bi hafta sonu misafirin olabilirim haberin olsun
    üstat þu an itibariyle daha yürümedi ama 2 haftaya kadar olur. illa balýkmý olacak yani üstat sen gel kuzu çeviririz seninle herzaman beklerim üstat.:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý anthony99 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    üstat þu an itibariyle daha yürümedi ama 2 haftaya kadar olur. illa balýkmý olacak yani üstat sen gel kuzu çeviririz seninle herzaman beklerim üstat.:45:
    bak þaka yapmam cýkar gelirim ona göre

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hoş geldin arkadaşım...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý tike® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bak þaka yapmam cýkar gelirim ona göre
    üstat yeterki gelmeden önce haber ver gerisini bana býrak. herzaman beklerim. gelmezsen ayýp olur zaten.

Alýntý SAFRAN Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hoþ geldin arkadaþým...
    hoþ bulduk arkadaþým.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

üstat yeterki gelmeden önce haber ver gerisini bana býrak. herzaman beklerim. gelmezsen ayýp olur zaten.
    heralde bizlerde gelirsek olur deðil mi?

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri