Konu gizemli77 tarafından (21-03-2007 Saat 11:18 ) değiştirilmiştir.
offfff yaaaa.ne güzel seyrediyoduk işte.ne vardı yani çökecek ey güzel stream yazılım.yeni kardeşin gelene kadar bekliycez artık.![]()
Üzülme güzel yeğenim. Bizler çöktük O ne yapsın. Mesala ben bazen oluyorki hiç bir şeyden keyif almıyorum. İstanbul trafiği, stres ve yaşam koşulları. Resmen çöküyoruz. Stream gibi bir yazılımın çökmesi açıkcası çok üzücü. Ama bu dünyada neler çökmedi ki. Koskoca Osmanlı imparatorluğunu düşün mesela. Stream daha genç. Çabuk atlatır diye düşünüyorum. Bir süre gece erken yatsın uykusunu iyice alsın. Çünkü duyduğuma göre gece 01:00 - 04:00 arası hiç uyumuyormuş. Nereye kadar. Bir gün patlıyor ve çökertiyor insanı. Yeni kardeşini bekliyorsun ama Ondan hayatta adam olmaz. Ben Kaon efendiye söyledim zamanında adam olmayacağını. Çünkü sürekli değişiyordu. Bir insan karakterini belirleyecek ve o yönde gidecek. Çok kişi uğraştı onun için. Psikoloğa götürdük, EMU diye bir ilaç verdi. Her gün kendi ellerimizle yükledik Ona. Eee ne fayda. Bir süre kullandı sonra vazgeçti. Avrupalardan KKE getirttik, Sunnya diye bir kızla evlendirdik. Hatta Nextiandra isimli sevgilisine göz yumduk. Ama akıllanmadı işte. Sürekli gece hayatı bitirdi O nu. Prof.Dr. MEMEDİM bile çok uğraştı ama çare bulamadı. Tek çare kaldı. Yakında Cabbari hocaya götürüp üfleteceğiz. Sen dualarını eksik etme güzel yeğenim.:45:
hayır arkadaşım halen bende açık 15.03.2007 tarihli yazılım hv 16.C0.A1 de halen tıkır tıkır çalışıo.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
evet 16.co.a1 bende de çalışyor volkan
12.c1.a5 / 12.co.a1-91 halen açık çalışıyor.
12.01.a5te şuan stream yazılımı tıkır tıkır calışıyor
selam yazılımlar 20 03 2007 tarihi itibarı ile birgün devre dışı idi bugün yine normale döndü iyi seyirler,sağlıcakla.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri