Helal sana dayı...bir şey bu kadar güzel anlatılır...sanki Türk filmi gibi anlatmışsın...peki kızın gözleri ne zaman açılacak ve kız sana seni çok sevdim amca Dayı diyebilirmiyim dermi...Üzülme güzel yeğenim. Bizler çöktük O ne yapsın. Mesala ben bazen oluyorki hiç bir şeyden keyif almıyorum. İstanbul trafiği, stres ve yaşam koşulları. Resmen çöküyoruz. Stream gibi bir yazılımın çökmesi açıkcası çok üzücü. Ama bu dünyada neler çökmedi ki. Koskoca Osmanlı imparatorluğunu düşün mesela. Stream daha genç. Çabuk atlatır diye düşünüyorum. Bir süre gece erken yatsın uykusunu iyice alsın. Çünkü duyduğuma göre gece 01:00 - 04:00 arası hiç uyumuyormuş. Nereye kadar. Bir gün patlıyor ve çökertiyor insanı. Yeni kardeşini bekliyorsun ama Ondan hayatta adam olmaz. Ben Kaon efendiye söyledim zamanında adam olmayacağını. Çünkü sürekli değişiyordu. Bir insan karakterini belirleyecek ve o yönde gidecek. Çok kişi uğraştı onun için. Psikoloğa götürdük, EMU diye bir ilaç verdi. Her gün kendi ellerimizle yükledik Ona. Eee ne fayda. Bir süre kullandı sonra vazgeçti. Avrupalardan KKE getirttik, Sunnya diye bir kızla evlendirdik. Hatta Nextiandra isimli sevgilisine göz yumduk. Ama akıllanmadı işte. Sürekli gece hayatı bitirdi O nu. Prof.Dr. MEMEDİM bile çok uğraştı ama çare bulamadı. Tek çare kaldı. Yakında Cabbari hocaya götürüp üfleteceğiz. Sen dualarını eksik etme güzel yeğenim.:45:![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri