Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Konu gizemli77 tarafýndan (21-03-2007 Saat 12:18 ) deðiþtirilmiþtir.
offfff yaaaa.ne güzel seyrediyoduk iþte.ne vardý yani çökecek ey güzel stream yazýlým.yeni kardeþin gelene kadar bekliycez artýk.![]()
Üzülme güzel yeðenim. Bizler çöktük O ne yapsýn. Mesala ben bazen oluyorki hiç bir þeyden keyif almýyorum. Ýstanbul trafiði, stres ve yaþam koþullarý. Resmen çöküyoruz. Stream gibi bir yazýlýmýn çökmesi açýkcasý çok üzücü. Ama bu dünyada neler çökmedi ki. Koskoca Osmanlý imparatorluðunu düþün mesela. Stream daha genç. Çabuk atlatýr diye düþünüyorum. Bir süre gece erken yatsýn uykusunu iyice alsýn. Çünkü duyduðuma göre gece 01:00 - 04:00 arasý hiç uyumuyormuþ. Nereye kadar. Bir gün patlýyor ve çökertiyor insaný. Yeni kardeþini bekliyorsun ama Ondan hayatta adam olmaz. Ben Kaon efendiye söyledim zamanýnda adam olmayacaðýný. Çünkü sürekli deðiþiyordu. Bir insan karakterini belirleyecek ve o yönde gidecek. Çok kiþi uðraþtý onun için. Psikoloða götürdük, EMU diye bir ilaç verdi. Her gün kendi ellerimizle yükledik Ona. Eee ne fayda. Bir süre kullandý sonra vazgeçti. Avrupalardan KKE getirttik, Sunnya diye bir kýzla evlendirdik. Hatta Nextiandra isimli sevgilisine göz yumduk. Ama akýllanmadý iþte. Sürekli gece hayatý bitirdi O nu. Prof.Dr. MEMEDÝM bile çok uðraþtý ama çare bulamadý. Tek çare kaldý. Yakýnda Cabbari hocaya götürüp üfleteceðiz. Sen dualarýný eksik etme güzel yeðenim.:45:
hayır arkadaşım halen bende açık 15.03.2007 tarihli yazılım hv 16.C0.A1 de halen tıkır tıkır çalışıo.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
evet 16.co.a1 bende de çalışyor volkan
12.c1.a5 / 12.co.a1-91 halen açık çalışıyor.
12.01.a5te şuan stream yazılımı tıkır tıkır calışıyor
selam yazılımlar 20 03 2007 tarihi itibarı ile birgün devre dışı idi bugün yine normale döndü iyi seyirler,sağlıcakla.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri