Sayın Uzman arkadaşlar
Next in fiyatı makul ve yazılım desteği sorunsuz, kart takılabilir hangi modelini öneririrsiz, Lütfen konunun uzmanları cevaplasın amacım anket yapmak değil doğru modeli öğrenip satın almaktır.
Saygılarımla
Sayın Uzman arkadaşlar
Next in fiyatı makul ve yazılım desteği sorunsuz, kart takılabilir hangi modelini öneririrsiz, Lütfen konunun uzmanları cevaplasın amacım anket yapmak değil doğru modeli öğrenip satın almaktır.
Saygılarımla
next 2000
next 2000 cı
super cıs en idaal cihaz daha iyisini bulamassın
Arkadaşlar. O cihaz fena değil ama çok eksikleri var. Negatif yönleri: Turksatta TP leri hep elle girersiniz. Çünkü TP hafızası her uydu için 100 TP dir. Network tarama yaptığınızda tp hafızası çabuk doluyor. Yazılımdan sonra eski kanal listesini atamıyorsunuz atsanız bile sorunlu çalışabilir. Birde görüntü kalitesi diğer cihazlara göre daha düşük, çünkü piksel sayısı düşük olduğundan. Kanal taşıma işlemleri yeni kullanıcılar için zor olabilir.
Positif yönleri: Cihaz kanal geçişleri, kanal taşıma ve uydu tarama işlemleri hızlı.
NEXT 2000CIS Süper Plus çok güzel bir cihaz 4 mb flaş yazılım desteği şu an için iyi durumda tabi gelecekte ne olur bu konuda yorum yapamam. ama next güzel bir cihaz.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Bencede Next 2000 Super Plus CIS
arkadaşlara aynen katılıyorum
ben ce 9000 ci her yönüyle harika
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri