hocam daha sunny nin 900'lü serileri editlenmedimi onlarada ihtiyacı var vatandaşın.emeği geçen herkese teşekkürler
hocam daha sunny nin 900'lü serileri editlenmedimi onlarada ihtiyacı var vatandaşın.emeği geçen herkese teşekkürler
ellerine saglik tsk.ler arkadasim
Memedim ellerine sağlık. Benim cihaz sunny 1030 DCI .Sistem bilgileri: Last Update_ARA 15 2005 S/W:V02.00.06 H/W:V12.03.A.5 Loader:V2.1.9 C.A:2.2.2. Yukarıdaki yazılımı yükleyebilirmiyim.Biraz bilgim az yardımcı olurmusunuz.Teşekkürler...
Arkadaşlar kyotoya bile tps yazılımı çıktıda bizim sunny 1030 sky lara niye çıkmadı bir anlam veremiyorum.bizim makinenin özelliği daha çok halbusemki.
üvey evlat gibi kaldık yahu.Makinemden çok memnunum fakat böyle giderse değiştirecem galiba?
arkadaşım tps için stream yazılmları var ama 1030 sky için yok ancak modülü iptal edip 12.01.A5 stream yazılımı yükleyebilrsin. ama ozamanda modül iptal olacağı için modülün çözdüğü kanal gider. geri dönüşümü var ama sen bilirsin.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
çok sağol volkan kardeş , modülü iptal etmeyi hiç düşünmüyorum.çünki kanallardan memnunum.bizde artık bekleriz belki ileride bizimkilere başka yazılımlar gelir.
arkadaşlar sunny 7010 olanlar yazılımlarla mutlileri izleyen varmı yardım
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
SUNNY - ABSAT AUTO OK D+ OK SİRUS OK BİSS OK ( 03.04.NİSAN.2007 )
yazılımları 1.nci mesaja eklenmiştir
saol kardes ama su emu da memedim yazisini koyma millet guluyo gordugunde
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri