REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Fransanın simgesi neden horozdur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Fransanın simgesi neden horozdur

"Geçen gün bi rFransız müşterimle sözde "Ermeni Soykırımı" yasası ile ilgili konuşurken ona sunu söyledim : "Anlamadığım bir şey var : Biz kimsenin işine karışmazkenözellikleAvrupa ülkelerinde Türkiye hakkında kendi kendilerine kararlar almak gibi bir alışkanlık var. Üstelik siz Fransızlar Cezayir'de yaşadıklarınızı unutuyorsunuz, nasıl olup da bir numaralı demokrasi savunucusu olduğunuzu iddia ediyorsunuz anlamıyorum. Bunun üzerine müşterim sordu : " Fransa'nın sembollü neden horozdur biliyor musun?" "Neden? " dedim : Cevabı aynen şöyleydi hiçbir kelimeyideğiştirmiyorum : "Kendi ayakları bokun içindeyken şarkı söyleyen tek hayvan horozdur da ondan." Sanırım durumu hiçbiri bundan daha iyi özetleyemezdi..."

(Alıntı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilginç bir yaklaşım denizlililer duymasın
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O kişi sanırım kafasına göre kendince o şekil cevap vermiş...neden horoz sembolünü seçtiklerini biraz araştırıp bulmak mümkün...

Benim de anlamadığım...Neden bu Fransızlar...o kadar dünya çapında duyarsızlıklarıyla ün yapmışken bile...bu ermeni konusunda bu kadar duyarlılık gösteriyorlar...???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    O kişi sanırım kafasına göre kendince o şekil cevap vermiş...neden horoz sembolünü seçtiklerini biraz araştırıp bulmak mümkün...

Benim de anlamadığım...Neden bu Fransızlar...o kadar dünya çapında duyarsızlıklarıyla ün yapmışken bile...bu ermeni konusunda bu kadar duyarlılık gösteriyorlar...???
    Cunku fransanin zenginlerinin ve sanatkar,politikacilarin cogu ermenidir yani senin anlicagin hukumeti onlar ellerinde tutuyor bu ayni sekilde turkiyedeki holding zenginlerinin bizdeki politikacilari istedikleri gibi oynatiyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fransızların yaptıklarına Ermeni kaşığıyla, Türk b.ku yemek denir. Şu an aklıma başka bir tanım gelmiyor.
    Saygılar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri