REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
37 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: telekoma dikkat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende de aynı sorun var her ay 70- 80 aşağı düşmüyor indirdiğim işime yarar bir kaç program birde programların güncellemeleri arada sırada müzik o kadar kota gidecek diye ödüm kopuyo bunun nedeni ne olabilir acaba???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

banada 66 ytl geldi iki aya bedava diyorlar ama iki ay sonra 66 ytl fatura gönderiyorlar aradım sordum telekoma nerde bu bedava diye anlamadıgım bir dille bir sürü bahaneler mecburen kabullendik bakalım bir dahaki faturalar nasıl gelecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adsl in kendi kota sitesine girceksiniz..Ordan indirrilen kota miktarına bakın benim arkadaşlarada 100m gelmişti.Ama kota aşımı falan yoktu.Direk söyledik sitede gözükmüyor diye pardon hata olmuş deyip normal parayı aldırlar..
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Deneyip bir bakın derim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim bir arkadaşa bir gecede 3 gb geldi. oda telekoma gitti.benim pc kapalıyken nasıl gelir biri hattıma girdi tesbit edin ben savcılığa suç duyurusunda bulunacam dedi bir anda 3 gb'ı sildiler. ne iştir anlamadık. sende itiraz et kardeş gerekirse savcılığa başvur,bir dilekçe yeter.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kedi yavrusunu yiyeceyi zaman fareye benzetirmiş buda oylesi bırakın vatandaşa hizmeti soyuluyoruz:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ilk faturam bugun geldi 2 sene abonelik + modem + 2 ay ücretsiz
    kampanyadan yararlandmıştım bağlantı ücretinide 12 ay taksite böldürmüştüm

aylık ücret............................................. ...............................21.80 YTL
    kıst aylık ücret............................................. .........................18.17 YTL
    bağlantı ücreti........................................................................12.96 YTL

TOPLAM(KDV+ÖİV MATRAHI)........................................... .........52.93 YTL

KDV % 18................................................ ..............................9.53 YTL
    ÖİV %15............................................... .................................7.94 YTL
    DAMGA VERGİSİ (SADECE BİR KEZ ALINIR NEYİ DAMGALIYORLARSA)...0.33 YTL

ÖDENECEK TOPLAM............................................ ....................70.50 YTL

3.aydır takip ediyorum burdan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. kota aşımını
    aylık 1.5 gb bile doldurmamışım

bi arkadaş üye olmadan önce söylemiştide inanmadıydım
    bak görürsün ilk faturan biraz tuzlu gelecek
    1 aylık peşin alıyorlar depozito gibi yani
    ilk faturanın kabarık gelmesi bundan dolayıdır
    önce öde sonra kullan.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kıst aylık ücret............................................. .........................18.17 YTL bu nedir anlamadım banada geldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla usta bende anlamış değilim bu kıst aylık ücret nedir?
    bukadar yüksek geleceğini tahmin etmiyordum 3.aydır 1.5gb bile geçmedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw ne zaman ne turktelekom kazıgından kurtulacaz allah bırakmasın ındırım yapılıyo derken bındırım yaparlar bunalrdan hayır olmaz yazık!!!

saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar bendede aynı sorun var kablo baglantılı modemim var ocakta bir kampanyaya katıldım 24 ay yüzde 6tı indirim diye abone oldum olalı 30 ytlden asagı gemiyor ondan önce 2 yıldır kullanıyorum daha 29 ytl yi gecmemişti düşürek derken dahada artı her aksam bakıyorum hic dowlond yapmadığım halde dowlond görünüyor gidip anlaşmayı iptal edeceğim telekom cıvıtı iyice .

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri