banada 48 ytl geldi bana yine çok az geldi arkadaşa 88 ytl gelmiş bizde bişi anlamadık ya:S
Teşekkur: 0
banada 48 ytl geldi bana yine çok az geldi arkadaşa 88 ytl gelmiş bizde bişi anlamadık ya:S

arkadaşlar bende de aynı sorun var her ay 70- 80 aşağı düşmüyor indirdiğim işime yarar bir kaç program birde programların güncellemeleri arada sırada müzik o kadar kota gidecek diye ödüm kopuyo bunun nedeni ne olabilir acaba???
banada 66 ytl geldi iki aya bedava diyorlar ama iki ay sonra 66 ytl fatura gönderiyorlar aradım sordum telekoma nerde bu bedava diye anlamadıgım bir dille bir sürü bahaneler mecburen kabullendik bakalım bir dahaki faturalar nasıl gelecek
adsl in kendi kota sitesine girceksiniz..Ordan indirrilen kota miktarına bakın benim arkadaşlarada 100m gelmişti.Ama kota aşımı falan yoktu.Direk söyledik sitede gözükmüyor diye pardon hata olmuş deyip normal parayı aldırlar..
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Deneyip bir bakın derim..
benim bir arkadaşa bir gecede 3 gb geldi. oda telekoma gitti.benim pc kapalıyken nasıl gelir biri hattıma girdi tesbit edin ben savcılığa suç duyurusunda bulunacam dedi bir anda 3 gb'ı sildiler. ne iştir anlamadık. sende itiraz et kardeş gerekirse savcılığa başvur,bir dilekçe yeter.
Kedi yavrusunu yiyeceyi zaman fareye benzetirmiş buda oylesi bırakın vatandaşa hizmeti soyuluyoruz:49:
arkadaşlar ilk faturam bugun geldi 2 sene abonelik + modem + 2 ay ücretsiz
kampanyadan yararlandmıştım bağlantı ücretinide 12 ay taksite böldürmüştüm
aylık ücret............................................. ...............................21.80 YTL
kıst aylık ücret............................................. .........................18.17 YTL
bağlantı ücreti........................................................................12.96 YTL
TOPLAM(KDV+ÖİV MATRAHI)........................................... .........52.93 YTL
KDV % 18................................................ ..............................9.53 YTL
ÖİV %15............................................... .................................7.94 YTL
DAMGA VERGİSİ (SADECE BİR KEZ ALINIR NEYİ DAMGALIYORLARSA)...0.33 YTL
ÖDENECEK TOPLAM............................................ ....................70.50 YTL
3.aydır takip ediyorum burdan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. kota aşımını
aylık 1.5 gb bile doldurmamışım
bi arkadaş üye olmadan önce söylemiştide inanmadıydım
bak görürsün ilk faturan biraz tuzlu gelecek
1 aylık peşin alıyorlar depozito gibi yani
ilk faturanın kabarık gelmesi bundan dolayıdır
önce öde sonra kullan.![]()
kıst aylık ücret............................................. .........................18.17 YTL bu nedir anlamadım banada geldi
valla usta bende anlamış değilim bu kıst aylık ücret nedir?
bukadar yüksek geleceğini tahmin etmiyordum 3.aydır 1.5gb bile geçmedim
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri