REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
37 sonuçtan 31 ile 37 arası

Konu: telekoma dikkat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kotalı arkadaşlar spy anti kullanın ondan sonra bakın
    benim başıma geldi çünkü... pc kendi başına download ediyor veya sayfa geziyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayın ortasında abone olanlara hosgedın kazıgı:=)))
    ama bana 5 milyon gelmişti sıze nıye okadar fazla anlamadım ıtıraz edın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kıst aylık ücret......................................... .... .........................18.17 YTL bu nedir anlamadım banada geldi

ayın ortasında abone olanlara hos geldın kazıgı kısaca ama bana ılk faturada 5 ytll gelmişti sızın nıye fazla ıtıraz edın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

banada geldi ama açıklama yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Başka birisi sizin şifrenizle internete baglanmış olmasın
    hocam wireles dışı modemlerde sizin şifreniz hcklenmiş olsa bile size yazmaz
    şimdi sitem farklı portan giren çıkan yazılıyor yani

wirelss modemse biri ise eğer kullanıcı şifre koymadı ise dışarıdan kullanılmıştır
    fatura fazla gelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım sizin binada senin hattından kablosus bağlantı yapark bağlanmışlar bundan eminim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kıst aylık ücret............................................. .........................18.17 YTL bu nedir anlamadım banada geldi

hocam kıst telekomun ne yapabilirimde vatandaşi sömüre bilirim diyerek uydurdugu bence hiçbir yasal dayanağı olmayan telekoma göreyse ay ortasında aboneliği aktif olanlardan aldiği haraç parası yanı ayın başinda hattın açilirsa bu paradan yırtıyon ayın sonunda yada ortasında acılırsa ödediğin para

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri