REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: animasyonlu sunny cihazlarda kaona dönüşüm dosyaları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

animasyonlu sunny cihazlarda kaona dönüşüm dosyaları

arkadaşlar animasyonlu sunny cihazlar kaon yazılımı yüklemek isteyen arkadaşlar için baktım çok kişiye lazım bende upload yapayım dedim cı ve fta mevcuttur linkde
    NOT: yükledikten sonra sunnye dönüş yoktur benden söylemesi.dönmek için servise gitmek lazım bilginize işte link

Bu yazılımları Yükleyenler Sonra geri dönüşü neden yoktu diye Supersatforum yönetimine herhangi bir iddada bulunmasın not olarak uyarı verilmiştir. Yükleme sorumluluğu kullnıcıya aittir.
    Konu maho02 tarafından (30-03-2007 Saat 09:35 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45: teşekürler usta

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yükleyecek arkadaşlar : Animasyonlu Sunny cihazını Kaona çeviren arkadaşlar tekrar geriye dönüşüm şu an için mümkün değildir...bunu bilerek yüklesinler...sonra pişmanlık yaşamasınlar...ve kimseyede suçlama v.b de bulunmasınlar...gerekli uyarıları her defasında yazıyoruz...bundan sonrası sizin sorumluluğunuzdur...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili tarantino arkadasım artık insanlar yenilik istiyor ben müşteriye geri dönüş yok dediğim zaman sen yükle fark etmez bir günde geri dönüş cıkar diyorlar insanlar birazda sunny den animasyonlu cihazlardan uzaklaşır hale getirdiler onun için müşteri yenilik istiyor bizlerde talebe göre müşteriyi memnun etmemiz gerekiyor onun için ben şu an için müşterilerin yüzde 70 oranında kaon dönüşüm yaptım tabiki geri dönüş olmadıgını anlatarak herkese saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Pekİ Tarantİno ArkadaŞ DÖnÜŞÜm Olunca Hw:no Ne Oluyor Yanİ Örnek Sunny 7010 Dci 12,01,a5 Gİbİ Aydinlatirsan Sevİnİrİm

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı draculu45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sevgili tarantino arkadasım artık insanlar yenilik istiyor ben müşteriye geri dönüş yok dediğim zaman sen yükle fark etmez bir günde geri dönüş cıkar diyorlar insanlar birazda sunny den animasyonlu cihazlardan uzaklaşır hale getirdiler onun için müşteri yenilik istiyor bizlerde talebe göre müşteriyi memnun etmemiz gerekiyor onun için ben şu an için müşterilerin yüzde 70 oranında kaon dönüşüm yaptım tabiki geri dönüş olmadıgını anlatarak herkese saygılar
    Belirtmeniz güzel...bizde gün gelip Sunny'e falan yazılım gelip sonra Sunny'e dönmek isteyip de dönemediklerinde bizleri suçlamasınlar diye uyarılarda bulunuyoruz...bunun bilinciyle yüklesinlerki sonra bize suç atılmasın...biz elimizden geldiğince uyarılarda bulunduk...bundan sonrası kullanıcılara ait...sevgilerimle...

Alıntı özlem67 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Pekİ Tarantİno ArkadaŞ DÖnÜŞÜm Olunca Hw:no Ne Oluyor Yanİ Örnek Sunny 7010 Dci 12,01,a5 Gİbİ Aydinlatirsan Sevİnİrİm
    Hw değişecektir...Ksc-1a.01.a5 yada Ksf 1a.00.a5 olacaktır...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerine sağlık maho02 çok iyi oldu bu arıyordum bulamadım.tşler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny sanki yazılım mı veriyor kore yazılımvercekde oda verirse sunny yazılım verecek dönün gitsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağol tarantino arkadaş .bilgi için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dosyalar foruma alınmıştır.Teşekkurler arkadaşım

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri