REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
35 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sunny Anİmasyonlu Çİhazlar Sunny Yazilimindan Kaon Yazilimina DÖnÜŞÜm Dosylari

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sunny Anİmasyonlu Çİhazlar Sunny Yazilimindan Kaon Yazilimina DÖnÜŞÜm Dosylari

SUNNY ANİMASYONLU ÇİHAZLAR SUNNY YAZILIMINDAN KAON YAZILIMINA DÖNÜŞÜM DOSYALARI

DİKKAT! SUNNY ANİMASYONLU ÇİHAZLARDA SUNNY YAZILIMINDAN KAON YAZILIMINA DÖNÜŞÜM VARDIR ANCAK KAON DAN SUNNY YAZILIMINA DÖNÜŞÜM YOKTUR DÖNÜŞÜM YAPMAK İSTEYENLER SADECE KENDİNDEN SORUMLUDUR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. (SUNNY FİRMASI) YADA vs... kişiler sorumlu degildir buna göre dönüşüm yapınız
    İLERLEYEN ZAMANLARDA SUNNY ANİMASYONLU ÇİHAZLARA SUNNY TPS ABSAT YAZILIMI AUTO ÇIKARSA KAON YAZILIMINDAN SUNNY YAZILIMINA DÖNÜŞÜM YAPAMAZSINIZ ANÇAK DÖNÜŞÜM YAZILIMLARI ÇIKARSA YAPA BİLİRSİNİZ ŞUAN İÇİNDE KAONDAN SUNNY YAZILIMINA DÖNÜŞÜM YOKTUR HERKEZİN BİLGİSİNE SUNNY YAZILIMA DÖNMESİ İÇİN ÇİHAZINIZIN SERVİSE GÖTÜRÜP YENİDEN FLAŞIN YAZILIMASI LAGZIM...

YAPAÇAGINIZ İŞLEMLER İLK ÇİHAZINIZIN SİSTEM BİLGİSİNDEKİ H/W BİLGİSİNE BAKIP HANGİSİ İSE İLK DÖNÜŞÜM OLAN YAZILIMI ATMUP 110 LOADER.LE YÜKLÜÇEKSİNİZ EN SONDA TPS AUTO OLAN KAON ZUP DOSYAYI ÇİFT TIKLAYIP ÇİHAZI ARKA ANAHTARDAN AÇIP YÜKLÜCEKSİNİZ

Emu yu aktif hale getirebilmek - kanal kilitini açabilmek için ANİMASYONLU CİHAZLAR İÇİN :
    USER PREFERENCE, yani Kullanıcı Tercihlerine girin.
    Program + tuşuna basın
    Kilit kontrolüne gelin ve OKEY leyin
    Çıkan menüde, altta olan CHANNEL i açık konuma getirin
    Okeyleyin ve bu ekrandan çıkın.
    *** MENU süne ulasabilmek ve Load default için:
    Seyrettiğiniz kanalın üzerinde iken veya herhangi bir FTA kanal üzerindeyken
    SARI - EXİT - KIRMIZI - MENU tuşlarına sırasıyla basın
    Bu şekilde *** menüsüne girdikten sonra SARI tuşa bastıktan sonra OK a basın .

YAZILIMLARIN AUTO AÇMASI İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER

*Tps kanallarının güncellemesinin çalışması için cihazınızı 10873 27500 V frekansındaki USHIAIA TV kanalI üzerinde 2 dk bekletin..
    Cihazınızı güncellemek için her gün bu işlemi tekrarlayın

*For the TPS channels to work please tune your receiver into 10873MHz 27500V frequency( USHIAIA TV 2 dk channels etc) in Hotbird satellite for 2mins for the receiver to update. Everyday please follow the same procedure to update the receiver

yazılımları sunny animasyonlu menulerde daha önce kaon dönuşüm yapanlar kullanabilir

YAZILIMLAR İÇİN KAON TEAMA TŞK LER
    Konu PRINCEOFPERSIA tarafından (22-03-2007 Saat 13:03 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler persıa sunny niye orjinal yazlımları vermiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla arkadaşlar cok bekledik 2 parti verildi animasyonlu verdiler tps auto sunny verilmedi bu c bord ve normal bordlu olanlarda da aynı yaşadık hep stream yazılımı verildi onlarda da bir türlü sunny yazılımlarını vermediler bende anlamış degilim inanın

bakın arkadaşlar kaon yazılımını dönmeden iyi düşünün ona göre yükleyiniz ona göre dönüşüm yapınız burda sonra bizlere işte dönüşümleri verdinizde sunny yazılımına dönüşüm olmuyor diye bizleri suçlamayınız iyi düşünüp öyle karar veriniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla ben bitanesine yükledim pişman oldum şimdi yüklemiyorum tps falan bana lazım deyil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ugur26 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla ben bitanesine yükledim pişman oldum şimdi yüklemiyorum tps falan bana lazım deyil
    işte mesajımdada anlattım ugur26 arkadaşım maglesef geri dönüşüm flaş yeniden yazılması lagzım iyi düşünüp sık dokuyup öyle karar veriniz bizler sadece bilgilerimizi paylaşıyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Pekİ Servİste Gerİ DÖnÜŞÜm İÇİn Yaptirilan FlaŞ Yazim İŞİnİn Maalİyetİ Ne Kadardir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SUNNNY Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Pekİ Servİste Gerİ DÖnÜŞÜm İÇİn Yaptirilan FlaŞ Yazim İŞİnİn Maalİyetİ Ne Kadardir?

bu yapılan işe göre değişir mesela servis flaşı sökmeden jtak ile programlarsa biraz düşük alır ama flaşı söküp flaş programlayıcıda programlarsa eh ozaman iş biraz daha zahmetli olacağı için fiyatıda ona göre olur.

tahminen 20 YTL ile 40 YTL arasında değişir. bu servisin yapacağı işe bağlı .

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yav arkadasım sımdıden okadar karamsar olmayın kaon yazılımıda guzel zaten okadar kotu deyılkı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sagol üstadım baya bana bu dosyalar lazımdı iyi oldu cünkü müşterilerin cogu kaona dönüşüm istiyordu artık insanlar olaylara güncel bakıyor geri dönüş yazılımı yok dediğim zaman önemli degil birgün gelir oda olur diyorlar vede ben yüklüyorum saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabıkı mıllet zaten fala kanal acsında nasıl bır menu olursa olsun dıyıyor

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri