REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
35 sonuçtan 31 ile 35 arası

Konu: Sunny Anİmasyonlu Çİhazlar Sunny Yazilimindan Kaon Yazilimina DÖnÜŞÜm Dosylari

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı koleoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm benim sorunum 9030cı cihaz kaona döndükten sonra 01 0a hv zupp dosya yı yükledikten sonra 00 0a oldu yani cı cihaz fta oldu neyapmalıyım ki tekrar cihazın cı özelliği geri gelsin acil yardım ederseniz sevinirim saygılar...
    KAON YAZILIMINDAN SUNNY YAZILIMINA DÖNÜŞÜM YAPAMAZSINIZ ANÇAK DÖNÜŞÜM YAZILIMLARI ÇIKARSA YAPA BİLİRSİNİZ
    1ci mesajı iyi okuyun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

1ci mesajı iyi okuyun
    slm benim maksadım sunny ye geri dönüş değil kaon da kalsın ama cı özelliği geri gelsin saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı koleoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm benim maksadım sunny ye geri dönüş değil kaon da kalsın ama cı özelliği geri gelsin saygılar...
    cı olan yazılımı yukleyin bir deneyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cı olan yazılımı yukleyin bir deneyin
    slm dediğinizi yapacağım ilgi ve alakanıza tekrar tekrar çok teşekkür ederim sağol saygılarımla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam kolay gelsın ben bısey soracaktım...sımdı sunny anımsyon lu menulu cıhazlara donusum yazılımı attıktan sonra cıhaz kaon board da donusmus olacak...pekı sunny cıhazın menusu ıle kaon yazılımının menusu aynımı ben bu nu ogrenecektım

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri