Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Satılık 3 metre Çanak. Mountlu ayak.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Satılık 3 metre Çanak. Mountlu ayak.

Çanak çalışır durumda. Ben çanağı ölçtüm 3 metreden daha büyük, çapı 3.20 m gibi. Çanak döndürmeye müsait bir mountu var. İsterseniz bir motor takıp döndürmeli olabilir. Fiyatı 500 YTL peşin. Nakliye ve Montajı alıcıya ait. Çanak kolay sökülecek bir yerde, Çatı üstü değil. Yer İzmir/Çiğli/EVka2. Ben o çanağı eskiden normal bir toyoto küçük kamyonetin üstüne yüklemiştim. Çanağı kaldırmak için 3-4 adam gerekli.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu allways tarafından (22-03-2007 Saat 17:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: resim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yav one ya onu nasıl nakliye olacak onu alacak kişi yine izmir bölgesinde olması gerekir. yoksa başka şehire nakil ücreti ile yenisi aynı fiyatı gelir. Yer olsa bende 150 takacam ama bakalım.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla yer müsait olsa ben alırdım yerde yakın kendi aracımla alırdım ama apartmanda 7 katta oturuyorum mevcut çanağı bile balkona montaj ettik çatı yassak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş çanak parabol mu offset mi?
    offset ise polyestermi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MERİC Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    offset ise polyestermi?
    Konu acılalı 9 ay olmuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MERİC Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    offset ise polyestermi?
    bu mesaj 9 ay öncesine ayit adam şimdi çoktan satmıştır çanağı resimde görüldüğü gibi parabol çanak sanırım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uygun bir fiyat söylersen görüşebiliriz.İzmirden arıyorum.çanak sabit ve parobol olarak görünüyor .selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta çanak duruyormu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sana nasıl ulaşabilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evin ustu musayit olsa alırım güzel canak

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri