Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Satýlýk 3 metre Çanak. Mountlu ayak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Satýlýk 3 metre Çanak. Mountlu ayak.

Çanak çalışır durumda. Ben çanağı ölçtüm 3 metreden daha büyük, çapı 3.20 m gibi. Çanak döndürmeye müsait bir mountu var. İsterseniz bir motor takıp döndürmeli olabilir. Fiyatı 500 YTL peşin. Nakliye ve Montajı alıcıya ait. Çanak kolay sökülecek bir yerde, Çatı üstü değil. Yer İzmir/Çiğli/EVka2. Ben o çanağı eskiden normal bir toyoto küçük kamyonetin üstüne yüklemiştim. Çanağı kaldırmak için 3-4 adam gerekli.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konu allways tarafýndan (22-03-2007 Saat 18:42 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: resim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yav one ya onu nasıl nakliye olacak onu alacak kişi yine izmir bölgesinde olması gerekir. yoksa başka şehire nakil ücreti ile yenisi aynı fiyatı gelir. Yer olsa bende 150 takacam ama bakalım.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla yer müsait olsa ben alırdım yerde yakın kendi aracımla alırdım ama apartmanda 7 katta oturuyorum mevcut çanağı bile balkona montaj ettik çatı yassak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kardeþ çanak parabol mu offset mi?
    offset ise polyestermi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý MERÝC Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    offset ise polyestermi?
    Konu acýlalý 9 ay olmuþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý MERÝC Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    offset ise polyestermi?
    bu mesaj 9 ay öncesine ayit adam þimdi çoktan satmýþtýr çanaðý resimde görüldüðü gibi parabol çanak sanýrým..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

uygun bir fiyat söylersen görüþebiliriz.Ýzmirden arýyorum.çanak sabit ve parobol olarak görünüyor .selamlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

usta çanak duruyormu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sana nasýl ulaþabilirim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evin ustu musayit olsa alýrým güzel canak

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri